kamarádi,přátelé pokud chci zlepšit náladu najedu na stránky tohoto fora vezmu to od začátku a na konci mám hubu od ucha k uchu jen tak dál a vo tom to je zdravím
Tomáš píše:Tak a je tu problém . Mladší dcerka je už týden nemocná , nějaká jarní vyróza , měl jsem to taky a starší holka taky . Zatím jedu já a starší dcera na 100% a žena s tou druhou tak 50 na 50
Tak mě napadlo , že asi pojedu Matizem , jenže aby jste mi na dálnici neujížděli .
Ještě se rozhodne večer .
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
No teda Miloshi a Ivane....co to tady povídáte...kdyby vás tak slyšela moje holka....já jí to teda nebudu říkat, protože dneska slavíme jedničku z Vlastivědy a Čtení....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
no tak zitra u benziny.kolem pul 8 rano.mam od kamarada navigaci tak ji chci vyzkouset.ale prvni nejedem.mame pani ridicky a ty budou rady kdyz dojedou. my s petrem budem chlastat na zadnich sedadlech uz z prahy.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
palikx píše:no tak zitra u benziny.kolem pul 8 rano.mam od kamarada navigaci tak ji chci vyzkouset.ale prvni nejedem.mame pani ridicky a ty budou rady kdyz dojedou. my s petrem budem chlastat na zadnich sedadlech uz z prahy.
ja klido prvni pojedu, stejne nas zase Brainman vsechny predjede, pokud teda jede??? vic jak 120km nejedu, setrim palivo a lesy
brainman nejede.nemuze a nema cas.ale on Vam to jirka asi povi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil