No ale i tak to neni ani polovicni ucast... Jeste nekoho jsem prehledl?
Moderátor: Blue Lanos
Ja se asi prijedu mrknout. Vyrazime spolu z HK?Slam píše:Jo, sorry, neprochazel jsem thready o srazu, ktere se me netykaji (chatky, kolona z Prahy ci Ostravy apod.).No ale i tak to neni ani polovicni ucast... Jeste nekoho jsem prehledl?
To by bylo dobry, akorat jeste nevim, jestli nebudu brachu vyzvedavat v Trebechovicich nebo jestli prijede do HK svym autem. Kde (a v kolik) se chces kdyztak sejit?Latrele píše:Ja se asi prijedu mrknout. Vyrazime spolu z HK?

To bychom se jeste domluvili nezajdem treba na pivko, domluvit se?Slam píše:To by bylo dobry, akorat jeste nevim, jestli nebudu brachu vyzvedavat v Trebechovicich nebo jestli prijede do HK svym autem. Kde (a v kolik) se chces kdyztak sejit?Latrele píše:Ja se asi prijedu mrknout. Vyrazime spolu z HK?
Se mnou to je tezky - do hospody nechodim a pivo (alkohol) nepiju.Latrele píše:To bychom se jeste domluvili nezajdem treba na pivko, domluvit se?
 Poslu Ti kdyztak SZ (PM), az se bude blizit termin...
 Poslu Ti kdyztak SZ (PM), az se bude blizit termin... 
Parada, budes uz 6. Leganzista!zovi píše:Konečne som sa odhodlal a som tu na fóre, rodinke "Leganza" asi sa prídem ukazať na zraz a pokecať!

Zalezi na Vas me je to jedno, ale pokud pojedes pres HK tak se muzem s tuknout uz v HKGoose píše:Slam:Jsem moc rad,ze jedes na sraz...jak pises,ze si necetl diskuze o ubytovani a tak,takze ubytovani budes zarizovat az na miste vid...ja taky...nemel jsem ucast dosud jistou,snad zbyde chatka...ale beru nejakej stan pro jistotu...s tim vasim srazem v HK...ja taky pojedu pres HK...nechce se mi po D1 s prazakama...pak mame sraz s lidma z PCE a okoli ve Vysokem Myte...tusim v 9 hod u Lidla...tak se tam muzes sejit vsichni...at tam nejsem s Leganzou sam...takhle budeme 3 a to uz je parada...tak co vy na to???Nebo,ze bychom udelali sraz jen nas 3???Aby jeli jen Leganzy spolu...

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |