Mildo ja sem pro Pr-Br bez zastavky, minule to bylo jako u malich deti porad nekde neco
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
jasne tak jeste sem to napisu ukecal jsem petra a jedem vsichni jednim autem.snad se tam vejdem.tim pademm se sejdem v pruhonicich u pumpy s vami.a tomasi bud v klidu taky budeme zastavovat takze v pohode.nejaka ta pulhodina nas urcite nepolozi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Teda Miloshi....tebe pustit na chvilku pryč z domova a jsi jak já Ale s tím autem bych nesouhlasil.....doufám, že budeš parkovat někde u lesa, nebo raději až někde v lese
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš píše:Teda Miloshi....tebe pustit na chvilku pryč z domova a jsi jak já Ale s tím autem bych nesouhlasil.....doufám, že budeš parkovat někde u lesa, nebo raději až někde v lese
Ja to necham v Brne a dojedu s Ivanem
Ale Ivosi, ty ses svobodnej a to je rozdil, my zenaci mame min sanci
milosh píše:Ja astrou, takze aspon nekdo tam bude mit AUTO
Kdyby se vam nekdo nevesel do auta klido naberu nejaky slecny, mista dost, hlavne na zadnich sedackach
Ivoš píše:Teda Miloshi....tebe pustit na chvilku pryč z domova a jsi jak já Ale s tím autem bych nesouhlasil.....doufám, že budeš parkovat někde u lesa, nebo raději až někde v lese
Ja to necham v Brne a dojedu s Ivanem
Ale Ivosi, ty ses svobodnej a to je rozdil, my zenaci mame min sanci
Svobodnej, ale zadanej
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak a je tu problém . Mladší dcerka je už týden nemocná , nějaká jarní vyróza , měl jsem to taky a starší holka taky . Zatím jedu já a starší dcera na 100% a žena s tou druhou tak 50 na 50
Tak mě napadlo , že asi pojedu Matizem , jenže aby jste mi na dálnici neujížděli .
Ještě se rozhodne večer .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e