Ide o to, ze po zotreti okna ostane na 1-2 sek. taky akoby masny film, ktory potom hned zmizne. Ak teda pouzijem ostrekovace, po zotreti je okno naozaj ciste. Horsie je to za dazda, kedy ten film nestiha zmiznut a ak je k tomu este aj tma, mozem si len domyslat co je predomnou. Skusal som poriadne vyumyvat a odmastit okno a gumicky stieracov, vymenit znacku naplne do ostrekovacov, no bez vysledku ...

Vie mi niekto poradit, co s tym?
Vdaka.

Vela stastia.Nic horsie ako spinave celne sklo nemoze byt.
 Vela stastia.Nic horsie ako spinave celne sklo nemoze byt.
 . Já mám po setření taky slabý film na okně ale za deště když hodně stírám je to dobrý a vidím . Jinak s těma ostřikovačema správně by to mělo fungovat tak že při zmáčknutí ostřikovačů by se měl pustit motorek a asi za 2-3 vteřiny potom teprve stěrače aby právě nedocházelo k běho na sucho , ale neboj mě to taky tak nedělá nejdřív se okamžitě rozeběhnou stěrače a pak teprve se dopumpuje náplň do hadiček a začne to ostřikovat
 . Já mám po setření taky slabý film na okně ale za deště když hodně stírám je to dobrý a vidím . Jinak s těma ostřikovačema správně by to mělo fungovat tak že při zmáčknutí ostřikovačů by se měl pustit motorek a asi za 2-3 vteřiny potom teprve stěrače aby právě nedocházelo k běho na sucho , ale neboj mě to taky tak nedělá nejdřív se okamžitě rozeběhnou stěrače a pak teprve se dopumpuje náplň do hadiček a začne to ostřikovat  
 jinak nevím jedině si najdi kamion ze kterýho lítá kamení a jeď za ním až ti rozbije okno a pak ho zastav aby ti to zaplatil z povinnýho ručení
 jinak nevím jedině si najdi kamion ze kterýho lítá kamení a jeď za ním až ti rozbije okno a pak ho zastav aby ti to zaplatil z povinnýho ručení