No tam sou docela dobrý články ale plno debilú Ti tam hned jak napíšeš neco pěknýho začne nadávat a smát se že máš šunku a podobne ale co ať je šlak trefí blbouni jedni
To jo no,uz jsem tam cetl par clanku a bohuzel i nekolik stupidnich komentaru,ale hloupi lide se najdou vsude,ja takovehle lidi ignoruju,protoze nejvic tehle bludu pisou zavistivy skodvkari,ktery maj doma stodvacu s praklym vyfukem a velkym kridlem na prdeli...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Tak to jó já už mám objednaný rozvody,vodní pumpu a tesnení pod ventylový výko No chtel sem ješte tlumiče do zadu ale asi budou muset počkat protože sem už koupil gumy a cena lidová 12 000 sk no a ty objednaný věci sou za 8 800 sk a tak co sem naškrabal je fuč Ale hlavné je že už pomalu bude Leginka v cajku(aspoň doufám)
Ale když tam sekneš OMEGU motor tak co A zase já sem takovej tuning cvok no a na Legu sa podle mne duplex vejfuk hodí Já mán totiš v plánu neco podobnýho sice ne takový dela ale dva Jinak tu jezdí superbéčko a má jenom imitaci 2x2 a je to paráda ,proste velký auto múže mýt 2x vefuk vem si Medvědy
Dva vyfuky ano,ale ne takovehle roury,jsem taky velkej tuningovej fanda ale na Leganzu nic velkyho neplanuju,jen pekny kola a mozna sportovni podvozek...koncovka vyfuku tam je od predchoziho majitele,tu jsem mel take v planu nebo do budoucna nejakej vyfuk sportovni pokud se da sehnat...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...