kromě ramen je ještě potřeba vyměnit držáky stabilizátoru a pak ještě kosti stabilizátoru kvůli hluku od přední nápravy
Doufám že to bude letos vše co bude na nubi nové -- teda kromě předního skla a výfuku

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
néé dělal mi to známej mechanik a tohle mi řekl až po převzetí auta není drahej a geometrie byla už v ceně a kuláky jsem měnil v loniSerpico píše:....to Vít to ti nemohl, už když to měl rozhozený vyměnit i gumy do kostí ( stabilizítoru ) nebo celý....to je přeci blbost....vyměnil bych navíc i kuláky řízení ( stejně musíš na geometrii viz 400 - 1200 ) a je blbost platit to dvakrát..zachovej nám přízeň jseš dobrej řezník...
mějte se fajn
Serpico píše:...no Vít jinak vše vysvětleno a dodávám velmi dobrá cena jenom spodní kuláky v ramenech 1 000 - 1 200 přidej samotný ramena okolo 1 000 a není co řešit, samotná geometrie u palikxe ( Golc Car ) asi 1 200, pokud dával originál díly super cena ( spodní kulák Delphi PL stojí asi 280 ale je šmejd ), známý ti to tam asi nedal, byl by si za 5-10tisíc zpátky....
mějte se fajn
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |