poradte prosim co s tim muže být je neděle odpoledne a v nikde v servise nemaj otevreno Dik
 poradte prosim co s tim muže být je neděle odpoledne a v nikde v servise nemaj otevreno DikPomoc matýsek je asi nemocnej :(
Moderátor: Blue Lanos
- Gambac
- Kontaktovat uživatele:
Pomoc matýsek je asi nemocnej :(
Čauky lidi mám problém s matyskem, asi pred hodinou jsem jel nakoupit a jedu zpatky a pri rychlosti okolo 100kmh se me zacal matysek desne klepat tak jsem zpomalil a dobry kdyz jsem opet pridal tak se to zase rozklepalo plasty se vevnitr klepaly jak svine i ten blbej šuplík se mě z toho otevřel doma jsem si poslech motor a zda se mi jako by tam něco klepalo  poradte prosim co s tim muže být je neděle odpoledne a v nikde v servise nemaj otevreno Dik
 poradte prosim co s tim muže být je neděle odpoledne a v nikde v servise nemaj otevreno Dik

poradte prosim co s tim muže být je neděle odpoledne a v nikde v servise nemaj otevreno Dik- Reklama
Přikláněl bych se k Palikxovi, přimrzlej kus sněhu nebo i bahna na vnitřní straně ráfku nebo pod puklicí udělá své  

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

, a jak se oteplilo, tak to přestalo.
 , a jak se oteplilo, tak to přestalo. tys to napsal jako kdyby jsi nas nevidel rad? to je teda divny protoze my vas vidime vzdycky radi
 tys to napsal jako kdyby jsi nas nevidel rad? to je teda divny protoze my vas vidime vzdycky radi