Myslis,ze by to mohla byt nejaka rekonstrukce,no pokud tam nikdo nebyl tak je to dobry...ale pokud tam nekdo sedel tak to je spatny...mrk píše:niekde som cital ze je to nie je skutocna havarka

Moderátor: Blue Lanos
matiz0.8 píše:Jakube, to byl výborný příspěvek. Rád jezdím svižně, ale kde je to riskantní (zatáčky, kaluž na cestě, agresivní debil v mé blízkosti apod.), tam raději nepokouším osud. Bohužel některé věci neovlivníme ničím. Při každé jízdě dáváme svůj život všanc všem, kteří jedou v protisměru. Při mé každodenní cestě do práce to je cca 120 řidičů, se kterými se míjím. Nikoho z nich neznám osobně. U nikoho z nich nevím, jak jsou na tom zdravotně, u nikoho z nich nevím, jestli není pod vlivem nějaké psychotropní látky, u nikoho z nich nevím, zda-li v noci spal, u nikoho z nich nevím, v jakém technickém stavu provozuje své vozidlo. Stačí, aby měl kdokoli z nich srdeční příhodu, mikrospánek, šlehu, okno, praskla mu guma, nebo upadlo kolo, nebo mu ruplo v bedně, a mně nezbude čas ani na poslední sbohem.....
jj, todle vsechno je mi jasne, ale stejne jako existuje nepocitane pricin se kterymi nic neudelam, tak je hafo veci, ktere ovlivnit mohumatiz0.8 píše:Rád jezdím svižně, ale kde je to riskantní (zatáčky, kaluž na cestě, agresivní debil v mé blízkosti apod.), tam raději nepokouším osud. ... nebo mu ruplo v bedně, a mně nezbude čas ani na poslední sbohem.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |