Nejede na LPG

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Josef Šenkýř

Nejede na LPG

Příspěvek od Josef Šenkýř »

Poraďte prosím.
Mám Nubiru 1,6 kombi r.v. 2000 LPG - coltec. Zatím vše v pohodě, ale teď mi při přepnutí na plyn nejede. Volnoběh drží. Začalo mi to dělat tak před měsícem, nejdřív mi motor sem tam jakoby vynechal. Zajímavé je že při studeném motoru normálně nastartuji, pak v pohodě přepne plyn a asi po 10 km mi to začne sem tam cukat a najednou konec, jako by tam nešel plyn. Musím přepnout na benzín abych mohl pokračovat v jízdě. Na benzín jede normálně. Nemůže tam být něco přicpaného?
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ahoj k tvemu problemu ked mas v nadrzi plyn tak skusit ci ide muzes tak ze povolis rurku najprv tu co ide do splynovace a ked ide plyn tak problem je v elektrike a to asi najskor muzou to delat svicky ,kabely a nebo civka i kdyz ti to na benzin jezdi ale o tom sem tady na fore uz psal proste chybu hledej v elektrice ;)
orgi
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejede na LPG

Příspěvek od orgi »

Josef Šenkýř píše:Poraďte prosím.
Mám Nubiru 1,6 kombi r.v. 2000 LPG - coltec. Zatím vše v pohodě, ale teď mi při přepnutí na plyn nejede. Volnoběh drží. Začalo mi to dělat tak před měsícem, nejdřív mi motor sem tam jakoby vynechal. Zajímavé je že při studeném motoru normálně nastartuji, pak v pohodě přepne plyn a asi po 10 km mi to začne sem tam cukat a najednou konec, jako by tam nešel plyn. Musím přepnout na benzín abych mohl pokračovat v jízdě. Na benzín jede normálně. Nemůže tam být něco přicpaného?
ak ti ide na benzin normalne, chybicka musi byt v LPG.. mne robilo nieco podobneho (dva krat) - prvy raz to bol multifunkcny ventil a druhy krat ohnuta trubka privodu LPG..
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Sice je tu dost povolanějších,hlavně to jsou majitelé LPG,což já nejsem, ale nemáš někde v trubičkách (nebo v něčem takovým) něco ucpanýho?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jozivku kdyz tak se podivej do sekcie LANOS a tam je prispevek ...Problem s LPG.... tak se tam koukni bo myslim ze mas taky takovej problem ;)
Josef Šenkýř

Příspěvek od Josef Šenkýř »

Díky, vyzkouším co radíte. Nevíte o servisu na LPG - COLTEC?
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“