Moderátor: Blue Lanos
Ale je to krasne auto Hlavne ze je to daewoo-peha- píše:Už som to spomínal ale keď mi pred mesiacom vypovedal službu OPLÍKtak večer na netu som shánal dákeho Maťulku
už bol skoro vybraný a ráno.......skvelá kúpa
![]()
![]()
Proste mám Daewoo a kedže nie to najmenšie tak to najvetšie
![]()
![]()
no mne ide o to aby tie smerovky opticky zanikli, takze preto tmave.-peha- píše:Mufty akú farbu chceš použiť,nechceš skúsiť tiež biele![]()
![]()
To je len nápad.
Máš pravdu keď to je úprava ktorá nemá trvalý zásah do vozidla tak to treba skúsiťMufty píše:no mne ide o to aby tie smerovky opticky zanikli, takze preto tmave.-peha- píše:Mufty akú farbu chceš použiť,nechceš skúsiť tiež biele![]()
![]()
To je len nápad.
ja mam rad ked ma auto trosku ostrejsi vyraz v tvari preto mracitka, samozrejme lakovane vo farbe karoserie. iste ze teraz tie svetla nie su zle ale pripada mi to takezatial co ja chcem
Tak jestli fakt chces znat muj nazor, tak desne nesnasim tuzing v jakekoliv podobe (konkretne ta mracitka jsou priserna na uplne kazdym aute). Neber si to osobne, je to proste muj postoj nejen k autum (uz jsem to deklaroval v sekci pro predstavovani aut). Ocenuji a snazim se, aby kazda vec v mem uzivani vypadala stale co nejzachovaleji a bez cizich prvku navic - tj. maximalne originalni vzhled i stav... Sorry, ze jsem Te asi nepotesil....Mufty píše:Tak aj ja pridam svoju trochu do mlyna, tutoka prikladam moj amatersky nacrt ako si predstavujem moju legu po pridani mracitok a zatmaveni smeroviek.Takze ak mate nejake pripomienky a kritiky tak smelo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |