Neskutečně mě to sere, ale topení kvůli tomu demontovat nebudu. Vážně uvažuji o turbu.
  Neskutečně mě to sere, ale topení kvůli tomu demontovat nebudu. Vážně uvažuji o turbu.Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Neskutečně mě to sere, ale topení kvůli tomu demontovat nebudu. Vážně uvažuji o turbu.
  Neskutečně mě to sere, ale topení kvůli tomu demontovat nebudu. Vážně uvažuji o turbu. Říznout to a svařit kratší asi není dobré řešení, neb je to naladěné na danou délku. Svody a sběrná komora u turbokitu jsou kompaktnější, nebo je to stejné jako u N/A série?
 Říznout to a svařit kratší asi není dobré řešení, neb je to naladěné na danou délku. Svody a sběrná komora u turbokitu jsou kompaktnější, nebo je to stejné jako u N/A série? Namísto RAM-Induction si nechám poslat od firmy Friedrich motorsport "sací domeček", který sice nepřidá tolik výkonu, ale lepší než nic
 Namísto RAM-Induction si nechám poslat od firmy Friedrich motorsport "sací domeček", který sice nepřidá tolik výkonu, ale lepší než nic   
   Myslím, že bych byl jedinej na světě, kdo by měl přeplňovanou Nexii GSi a to zní dobře
 Myslím, že bych byl jedinej na světě, kdo by měl přeplňovanou Nexii GSi a to zní dobře 
 Sání už je zpět v Německu, místo něj dojde sací domeček od Friedrich motorsport.
  Sání už je zpět v Německu, místo něj dojde sací domeček od Friedrich motorsport.Měl ses ozvat dřív, na co to chceš?JRD McLAREN píše:...jaajha..
no skoda ze to ciiitam az takto neskoro...
..Ivane nemusel si to posielat nas5 do nemecka...

Sedadlo je teplé do 20 vteřin, je to opravdu paráda.
 Sedadlo je teplé do 20 vteřin, je to opravdu paráda.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |