nečekám od hulváta, že se bude omlouvat, což nakonec ve svém příspěvku potvrdil.
To Robert:
Já od tebe žádnou omluvu nepotřebuji, tvá reakce je nepochopitelná a úsměvná.

Moderátor: Blue Lanos
Jako první je potřeba uvést, že výměna svodů, středového a koncového tlumiče díly, které použil rado, na vnější hluk vliv nemají. Jak zde už padlo - mění se frekv. charakteristika zvuku.PavelZ píše:...nebo zjevný zásah do tohoto potrubí mající vliv na vnější hluk vozidla." ...
Móóóc hezká řeč.Serpico píše:....jasně Vazoun...ani já nejsem nejmladší, jenom trochu větší kluk - navíc jsem snad nezapoměl pohled, názor - taky jsem byl mladý a třeba jsem i riskoval ( dva odepsané motocykly ), o to víc si cením na dnešních mladících ( snad mi prominou označení ) relativně zodpovědnější - kvalitativně jiný přístup k bezpečnostním pasívním i aktivním prvkům - svícení ve dne ap.
Proto, když mi omete mladík ( třeba i holka ) na kavě nebo suzi, tak se mu nepletu a jenom se dívám, jak proklopí zatáčku, nebo se zvednutou motorkou, křižovatku na zadním kole. řekněme kdo umí, umí a ten druhý čumí.
Nechme stranou předpisy, na těchto motocyklech nejde jezdit předpisově ( to je o adrenalinu atd. ) to mi dal za pravdu i šéfredaktor Světa motorů, když si zkusil Bandita 1 200 ( Suzuki ).
Ale k věci, nechme správně - fórum pro diskusi a otevřené názory - diskutujme a neurážejme se jenom proto, že jsme trochu omydlený životem - zkušenostmi. Vše je někde jinde - pro nás starší kluky, je to jenom otázka přizpůsobení - chápání.
Osobně fandím Ivanovi, co dokázal udělat z nessie - jeho výsledky jsou zajímavé - dovedu si představit na sprintu toho druhého v hondě, jak byl vyvalenej - není to hezké, je z našeho klubu - administrátor.
Proto mějme se ( skoro se mi chce říci rádi ) a respektujme se, i třeba
s rozdílným názorem.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |