Zadní sklopná sedadla?

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Jiří Rollo

Zadní sklopná sedadla?

Příspěvek od Jiří Rollo »

Zdravím majitele Espera. Uvažuju o jeho koupi, neboť jsem míval Asconu dvoulitr(Espero z ní prý vychází) a byl jsem moc spokojen, hlavně s tahem motoru "odspodu". Dočetl jsem se že dvoulitr Espero má podobnou vlastnost, i když o 8 KW méně. Se spolehlivostí to nebude myslím zlé, ale zajímá mě jedniná věc, kterou jsem se nikde nedočetl, pro mě však podstatná: Má Espero sklopná zadní sedadla aby se daly převést delší předměty? Tuším že ne... ale dá se to třeba řešit jejich vyndáním nebo tam je nějaká kovová vzpěra? a pak také další věc: existují neortiginální díly čí vrakoviště? Dík za odpověď. Klidně připojte svou zkušenost s autem. Má-li někdo automatickou převodovku tak jaká je spotřeba? Jirka. :roll:
Reklama

conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Jojo Ascona mela neco do sebe :D https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=6262
Ty motory byly opravdu hodne dobry. Espero 8V ma stejnej , ale korejci ho inovovali na MPI , takze ma dobrej zaklad :D a zadny vazny zavady nema (aspon o nich nevim). Ty sedadla se sklapet nedaj. Na prevazeni dlouhych veci je uprostred pod loketkou otvor - klasika pro lyze. Vetsinu nahradnich dilu jsem sehnal na http://www.autodilykrc.cz za rozumny ceny. Kdyz projdes forum, najdes mraky zkusennosti s touto lodi, zpravidla kladnych, a najdes i na co si dat pozor pri koupi.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Jiří Rollo

Ahoj, jo Ascona byla srdeční záležitost. Stejnej pocit začínám mít z Espera. Není to žádná bezduchá konfekce současné doby..mám z toho pocit nezávislosti...svobody. Možná by mi stačila ta díra na lyže, nechám to projít hlavou. Jsem zvyklý na hatchback, to byla maje Ascona(2.0i-skvělý motor!) ročník 87 a teď Vectra A (1.8i). Mám ovšem ročník 93 a začínají odcházet lemy a po nich budou následovat nosníky, s tím mám taky zkušenost, takže se pomalu rozhlížím.. Když jsem viděl otevřenou kapotu Espera, bylo mi jasné, co to je vlastně za Auto a že nemůže být špatné. Dík za odpověď, Jirka.
P.S. ten tvůj kus je opravdu pěkný! :shock:
ppp

Příspěvek od ppp »

Sedadlo sa sice sklopit da ale operadlo nie. Je priskrutkovane. Ale nie som si uz isty ci tam nejaka vystuha je alebo nie. Teoreticky by sa to dalo osefovat navarenim pantov napr. z feldy a prerobenim vystuh ale espero ma strasne nizky otvor do kufra oproti jeho objemu.
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Jiří Rollo píše:Ahoj, jo Ascona byla srdeční záležitost. P.S. ten tvůj kus je opravdu pěkný! :shock:
Tak moje Ascona taky byla rok 87 , po Vectre jsem samozrejme taky pokukoval , ale nevidel jsem nic co by nemelo stejny problemy jako Ascona, ach ta koroze :( Jinak Espero neni zadnej stehovak ,ale na zadnich sedackach jsem odvezl i TV s uhl. 72 v origo krabici, vstupni otvor do kufru ti zabrani nalozit nejakou vetsi bednu - na to byl ten 5dver super - odvez vsechno. Ale nejaky normalni zavazadla bez problemu nalozis. Ja mam 2 male deti a bezne s sebou na vikend v kufru vozim i decky kola :D (aby meli u babicky na cem jezdit) .
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

ja sem v zadu na sedackach vez telku z uhloprickou 82cm ale praznou krabici sem ani do kufru nemoh nasoukat musel sem ji nadvakrat zlomit :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

to neni problem , 82 uhl. ale ja to tam narval i s bednou a ze tam bylo nejakyho polistyrenu okolo :D
Jiří Rollo

cau

dík hoši za zkušenosti, uvidíme jestli kápnu na nějaký poklad garáže.. :)

conpet píše:to neni problem , 82 uhl. ale ja to tam narval i s bednou a ze tam bylo nejakyho polistyrenu okolo :D
ppp

Re: cau

Příspěvek od ppp »

Jiří Rollo píše:dík hoši za zkušenosti, uvidíme jestli kápnu na nějaký poklad garáže.. :)

conpet píše:to neni problem , 82 uhl. ale ja to tam narval i s bednou a ze tam bylo nejakyho polistyrenu okolo :D
Mozno dovezenina bude lepsia, predsa len v rakusku maju viac penazi aj na osetrenie auta a hlavne navymenu oleja co sa na slovensku obvykle dost zanedbava, hlavne ze si tam daju naliat kastrool za 2litre napln ale ked uz je tam take drahe nieco tak to v ziadnom pripade nepojde po roku von :).. Vidavam v BA dost espier ktore vyzeraju ako cerstvo nalakovane (proste lak bez najmensej chybicky aj na prahoch) takze podla mna su bud cerstvo privlecene alebo laknute :).
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“