Takze Lanos mohli kludne nechat vo vyrobnom programe.

Moderátor: Blue Lanos
Kalos ... a tie malinke seriove koliecka, skoro ako na Ticu. mozno nie krok spat, ale trosku ina trieda, urcite nie nastupca. a interier Lanosa by som nevymenil za interier v Kalose, uz len kvoli designu.Blue Lanos píše:No nevim ale kalos je podla mna krok spatTak plastikove auto vo vnutri som este nevidel. Vsetko na co zatukas vsetko duni. A je moc opticky vysoke a uzke. Ja by som kalosa asi nekupil
To lacetti je vlastne ako sme sa tu dozvedeli Nubira hachback a cena veru vonkoncom nie je lidova
![]()
![]()
a kolko pytaju za Lacetti ?Blue Lanos píše:No nevim ale kalos je podla mna krok spatTak plastikove auto vo vnutri som este nevidel. Vsetko na co zatukas vsetko duni. A je moc opticky vysoke a uzke. Ja by som kalosa asi nekupil
To lacetti je vlastne ako sme sa tu dozvedeli Nubira hachback a cena veru vonkoncom nie je lidova
![]()
![]()
Tak to neviem ci uz je stanovena cena pre nas trhmrk píše:a kolko pytaju za Lacetti ?
mrk píše:Kalos ... a tie malinke seriove koliecka, skoro ako na Ticu. mozno nie krok spat, ale trosku ina trieda, urcite nie nastupca. a interier Lanosa by som nevymenil za interier v Kalose, uz len kvoli designu.
eMKa Slovensko píše:vcera som siel z roboty aj s mojim majsstrom asi okolo 23:00 bo sme museli dorobit este jednu masinu a ked sme isli domov bol prekvapeny aky je lanos tichy. jeho svokor ma dve fabky kombicko a 5-dveraka jedna fabka diesel a druha benzin. a druha vec ze to drzi perfektne na ceste. a to nehovorim kolko miesta je vzadu oproti fabke.![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |