Co se da delat, jeste ze tam nebyla Nexie

Moderátor: Blue Lanos
Nazdar kolego preco sa nezaregistrujesmrek píše:no, tipujem, ze akukolvek hrdzavejucu skodovku by vychvalili aj napriek tomu, ze sa kazdu chvilu na nej nejaka drobnost pokazi, ale hlavne pochvalia lacny servis, ktory v skutocnosti nie je o nic lacnejsi ako na Daewoo
. neviem ktore konkretne plasty su naprd, kvalita materialov v interieri, no mne sa interier paci taky aky je a kebyze je iny, Lanosa by som si ani nekupil
. v porovnani s Fiatom Brava (ktory sa vyrabal v tych istych rokoch) su podla mna materialy ovela lepsie v Daewee a to nestalo vyse 600.000 v dobrej vybave). mam od kamienkov trosku oklepanu prednu kapotu
(asi ako kazdy co jazdi), no hrdzu tam zatial nie je vidiet (na rozdiel od Skodoviek ktore zacali po dvoch rokoch hrdzaviet na zadnych dverach pod tym plastovym pasom
). a zaujimave je, ze vsetci, koho som zviezol v mojom 6,5 rocnom Lanose boli prekvapeni, aky je vnutri velky
(najma vzadu), aky je tichy
(aj v porovnani s Toyotami, ktore sa mne zdali super tiche) a mnohi si doteraz myslia, ze je to nove auto.
zaregistrovany som, len sa mi nechce prihlasovat (totalna lenivost) (preinstalovaval som komp). co sa tyka tichosti, no je to novsie, asi to bude ozaj tichsie, aj starsie Favority boli horsie odhlucnene ale ako citam forum, zalezi napr. aj na oleji, atd.., urcite ma aj menej najazdene a s tym podvozkom je to tak isto, ja mam na aute este vsetko povodne, tak to ma uz cosi za sebou, takze je to viac opotrebovane. ale ja som v hlucnostou vnutri dost spokojny.Blue Lanos píše:Nazdar kolego preco sa nezaregistrujesmrek píše:no, tipujem, ze akukolvek hrdzavejucu skodovku by vychvalili aj napriek tomu, ze sa kazdu chvilu na nej nejaka drobnost pokazi, ale hlavne pochvalia lacny servis, ktory v skutocnosti nie je o nic lacnejsi ako na Daewoo
. neviem ktore konkretne plasty su naprd, kvalita materialov v interieri, no mne sa interier paci taky aky je a kebyze je iny, Lanosa by som si ani nekupil
. v porovnani s Fiatom Brava (ktory sa vyrabal v tych istych rokoch) su podla mna materialy ovela lepsie v Daewee a to nestalo vyse 600.000 v dobrej vybave). mam od kamienkov trosku oklepanu prednu kapotu
(asi ako kazdy co jazdi), no hrdzu tam zatial nie je vidiet (na rozdiel od Skodoviek ktore zacali po dvoch rokoch hrdzaviet na zadnych dverach pod tym plastovym pasom
). a zaujimave je, ze vsetci, koho som zviezol v mojom 6,5 rocnom Lanose boli prekvapeni, aky je vnutri velky
(aj v porovnani s Toyotami, ktore sa mne zdali super tiche) a mnohi si doteraz myslia, ze je to nove auto.
? Inak vo vsetkom s tebou suhlasim
Mame asi rovnako stare stroje ale keby si videl na zivo ten moj tak by si tiez povedal, ze ho pred tyzdnom vyrobili.
Presne si to vystihol s tou cenou a tych prikladou by bolo viac. Co sa tyka tichosti tak sa musim priznat a ticho zavidiet rocnikom od 2001 su fakt tichsie ako nase. Vyskusaj a bude ta to trocha znepokojovat ten rozdiel. Mam moznost vyskusat eMKaskov 2001ovy a moj 1998kovy a ten jeho je fakt vnutiri tichsi a ma lepsi podvozok - bojuzial ale je to tak
Prajem vela stastnych km
![]()
![]()
Zdravim AnonymAnonymous píše:zaregistrovany som, len sa mi nechce prihlasovat (totalna lenivost) (preinstalovaval som komp). co sa tyka tichosti, no je to novsie, asi to bude ozaj tichsie, aj starsie Favority boli horsie odhlucnene ale ako citam forum, zalezi napr. aj na oleji, atd.., urcite ma aj menej najazdene a s tym podvozkom je to tak isto, ja mam na aute este vsetko povodne, tak to ma uz cosi za sebou, takze je to viac opotrebovane. ale ja som v hlucnostou vnutri dost spokojny.Blue Lanos píše:Nazdar kolego preco sa nezaregistrujesmrek píše:no, tipujem, ze akukolvek hrdzavejucu skodovku by vychvalili aj napriek tomu, ze sa kazdu chvilu na nej nejaka drobnost pokazi, ale hlavne pochvalia lacny servis, ktory v skutocnosti nie je o nic lacnejsi ako na Daewoo
? Inak vo vsetkom s tebou suhlasim
Mame asi rovnako stare stroje ale keby si videl na zivo ten moj tak by si tiez povedal, ze ho pred tyzdnom vyrobili.
Presne si to vystihol s tou cenou a tych prikladou by bolo viac. Co sa tyka tichosti tak sa musim priznat a ticho zavidiet rocnikom od 2001 su fakt tichsie ako nase. Vyskusaj a bude ta to trocha znepokojovat ten rozdiel. Mam moznost vyskusat eMKaskov 2001ovy a moj 1998kovy a ten jeho je fakt vnutiri tichsi a ma lepsi podvozok - bojuzial ale je to tak
Prajem vela stastnych km
![]()
![]()
No ako sa hovori v najlepsom treba prestat ale tuto by som to videl prave naopak. Aj astra a golf sa robi uz roky a ake su....eMKa Slovensko píše:e len velka skoda ze sa Lanos prestal vyrabat.
No ja som muselmrk píše:ale ja som spokojny a do toho novsieho typu radsej pre istotu sadat nebudem.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |