Moderátor: Blue Lanos
To si tak neberorgi píše:Akri píše:jasne, bez rezervy jezdi jen trubka, sehnal sem si dojezdofku, ale i kdyby ne, lezela by mi v kufru klasicka
diiiky Akri, to si ma hezky tituloval)) ja si ako trubka pripadam, ale pneu by sa mi v kufri nosit necelo.. hm, este ze mam tu havarijnu a v tom asistencne sluzby
jaaj.. mno chlapi, zavazna otazka - je u nas rezerva povinna?Akri píše:To si tak neberorgi píše:Akri píše:jasne, bez rezervy jezdi jen trubka, sehnal sem si dojezdofku, ale i kdyby ne, lezela by mi v kufru klasicka
diiiky Akri, to si ma hezky tituloval)) ja si ako trubka pripadam, ale pneu by sa mi v kufri nosit necelo.. hm, este ze mam tu havarijnu a v tom asistencne sluzby
U nas je rezerva povinna , takze stejne neni co rozmyslet
u vas jo, co u nas? vie niekto?PavelZ píše:U nas je povinna, pokud nemas vuz vybaveny run-flat pneumatikama a monitoringem okamziteho tlaku v pneumatikach. Nebo pokud nemas Smarta, ktery ma vyjimku, ze muze mit jen lepici system.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |