Geometria a predne pneumatiky

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
ppp

Geometria a predne pneumatiky

Příspěvek od ppp »

Prosim Vas, neviete mi poradit nejaku dielnu v BA a okoli kde vedia zmerat a nastavit geometriu? Strycko google mi sice prezradi ktory servis si to necha zaplatit, ale ktory to aj vie, to uz neprezradi :).

No a este aku mate skusenost s dratim pneu na predna verzus zadna naprava? Tento vikend som vzdal brusenie blatnikov a prahov a popritom som zaevidoval 5mm vzorku vpredu a 8mm vzadu. Teda vzadu su tei michelinky ako nove, zaital co vpredu su uz spolovice zodrate. A to maju nanajvys 15tkm, pretoze to auto mam 20tkm, po kupe som hned dal prezut a v zime som jazdil na zimnych. A takto aj ked to prehodim mi vydrzia nanajvys 50tkm a budu pod limitom, s ktorym sa este odvazim jazdit v dazdi.
Pokial viem tak hrabem len ked sa dostanem na strk a potrebujem ho rychlejsie opustit (zasvineny vyjazd na hlavnu) a vynimocne flekujem nanajvys raz za 1000km ked si nedam pozor. Inac jazdim slusne akurat mozno zakruty by som mohol prechadzat pomalsie ale aj tam som povedal by som priemer spomedzi ostatnych vodicov.
Reklama

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

no geometria..MYSAK myslim ze je to piesocna ul.
..alebo (vietnamska....??)

jasne ze predne sa viac deruu..
sak tam mash "zaber"..
..zadne len vlecesh..

ja kazdu sezonu menim predne za zadne..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
ppp

Příspěvek od ppp »

Vdaka. Uz par kontaktov mam, tak uvidim, este musim zohnat volny cas :/.
Je mi jasne ze strana so zaberom a vasinou hmotnosti sa bude viac drat ale na skodivke to az takyto nepomer nebol. Teda bol ale len na polovicke pneumatik vdaka Ackam na zadnej naprave. Keby Acka neboli tak by to az taketo nebolo. Ved skocim niekedy na tu geometriu a potom uvidime (povedali slepi :) ).
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“