Presne tak. Bez klimy ani krok. Ja som ju povodne nechcel, ale nakoniec ju mam a som rad. Tento rok som bol na dovolenkr v Chorvatsku a po ceste cez Slovinsko sa viac stalo, ako islo, 40 km za 3 a pol hodiny

. Vonku prazilo slnko, 37 stupnov. Neviem si predstavit, ako by sa v aute dalo vydrzat bez klimy, ked stoji na dialnici. A navyse ak je v aute este aj male dieta, tak to bez klimy uz vobec nie
Co sa tyka posilnovaca: mal som moznost jazdit aj na aute s progresivnym posilnovacom. Podla mna je to len otazka zvyku a skusenosti. Nerobi mi problem jazdit s hociakym typom posilnovaca, ani bez posilnovaca. Ak ale v aute tejto hmotnosti nie je posilnovac, prejavi sa to rapidne pri jazde v kolonach po meste a najviac pri parkovani do radu vozidiel. Kolega ma S bez posilnovaca, je tam sice silnejsi prevod, ale clovek si zamaka

. A vzhladom na to, ze 3/4 mojich jazd su po meste a parkovanie, nemat posilnovac, hadam by som mohol ist na sutaz kulturistov (samozrejme iba s rukami

)
Oproti inym mne napriklad velmi nechyba ABS. Je to sice vyhoda (mal som prilezitost riesit krizovu situaciu v zime na aute s ABS, naozaj je to dobra vec, pmohlo to), ale ak clovek zacina na Skodovici a potom na Zigulikoch (ktore s motorom vpredu a zadnym nahonom boli na smyklavom povrchu neskutocne "stabilne"

), akosi to ABS dostane do nohy. Uz nie raz som bol v situacii, ked noha automaticky robila ABS (urcite nie tak ucinne).
Tot moj nazor.

V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black