a porovnání velká (to co jsem koupil) vs. malá (origo)

a na jaře to dopadne takto:

Moderátor: Blue Lanos
V.Brousek píše:Ondro kde budeš stříkat ten kšiltík, mimochodem je super ? Na chodbě nebo v obýváku ?
TypeR má trošku více změn než jen motor, ale ten je samozřejmě hlavní.Rado píše:no uz len type R motor ti bude chybat![]()
Já to zatím vidím na ponechání 15". Kola co mám, jsou lehoučké kvalitní Enkei, takže skoro cokoli v rozumné ceně je spíš horší. Na 17" bylo auto docela líné. Měl jsempučené strašně těžké kola. Z jara budu mít k vyzkoušení 16" tak uvidíme jak to dopadne.Rado píše:inac k takemu velkemu ksiltu by sa hodili aj vacsie disky.....kolkatky tam chces dat?
Uvidíme. Zvažuju tyto: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/02-03-04 ... dZViewItemmipo píše:Biele zadné svetlá nebudú?
ja ne, panikarils zbytecneOndras píše:...tak já taky.
kola uz jsou, nebo to je zamer na jaro komplet ?Ondras píše: a na jaře to dopadne takto:
Na jaro jdou do laku. Zatím jsou škaredé stříbrné.jakub píše:kola uz jsou, nebo to je zamer na jaro komplet ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |