Moderátor: Blue Lanos
za par dnu tam pujde zadni tlumic REMUS, no a pak ten kit od ORCIARImilosh píše:tyhle kola jsou krasny, ale chtelo by to vic originality, uz je tady par lidi ma
Libej se mi, kdyby je nemel Ivan na nexii a staly min, jdu do nich![]()
Mo jinak ten lanosik je peknej, hlavne hatchbacky jsou dobry (sorry blue) ale jeste bych na nej dal folie a snizil a bude to krasavec
Tak afticko je pekneee ale ako sa tu vacsine nepaci 4dv. tak mne sa aj tak najviac paci 3dvirek pretoze je to taka kvapkamartin píše:za par dnu tam pujde zadni tlumic REMUS, no a pak ten kit od ORCIARImilosh píše:tyhle kola jsou krasny, ale chtelo by to vic originality, uz je tady par lidi ma
Mo jinak ten lanosik je peknej, hlavne hatchbacky jsou dobry (sorry blue) ale jeste bych na nej dal folie a snizil a bude to krasavec
Ten original na Lanosa,budu ho mit snad levnejc.Blue Lanos píše:Tak afticko je pekneee ale ako sa tu vacsine nepaci 4dv. tak mne sa aj tak najviac paci 3dvirek pretoze je to taka kvapkamartin píše:za par dnu tam pujde zadni tlumic REMUS, no a pak ten kit od ORCIARImilosh píše:tyhle kola jsou krasny, ale chtelo by to vic originality, uz je tady par lidi ma
![]()
A este by ma zaujimalo, ked sa bavime inde o vyfukoch akeho Remusa ides davat? Toho originalneho presne na typ motora alebo univerzalneho?
Ten origo kosten celkom dost money tak preto sa pytam...![]()
Topol píše:Pěkný den![]()
Jsou pěkný! Ono ani nejde aby jsi měl co nikdo nemá!
Tak ať nám jezdí a nezlobí
ale kazdej vsedni den jezdim do potstejna , to mas vetsi sanciAkri píše:No dodneska jsme se nepotkali![]()
A to Martin psal ze jezdi smer na Nachod a tak skoro kazdych 14 dni jezdim taky
Jo ale cekat tam na tebe nebudumartin píše:ale kazdej vsedni den jezdim do potstejna , to mas vetsi sanciAkri píše:No dodneska jsme se nepotkali![]()
A to Martin psal ze jezdi smer na Nachod a tak skoro kazdych 14 dni jezdim taky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |