tak uz mam od vcera konecne znacky, bol som si vystat 5 hodinovu radu na DI

Nakolko som uz cital aky su tam blbci, radsej som si skontroloval vsetky udaje v novom OEV. Co ma nastvalo uz v starom, ze auto som kupil s 14 diskami a v OEV, boli 13 a vo vynimkach som mal zapisane 14. Neviem pochopit preco tam niesu normalne uvedene 13 aj 14, ked su uvedene aj v dokumentacii k lanosu

Povodne tam bolo tych vynimiek kopa, napr. vynimka, ze chyba presvetlenie kluciek okna - tuto vynimku som fakt nepochopil???! a este kadejake ine, teraz mi tam uz dopisal iba cisla zakonov a paragrafov, takze vobec neviem o com su, okrem diskov a pneumatik tie tam rozpisali.
Teraz podstata: v OEV mam zapisane R14 disky a 185 60 R14 82H pneumatiky. Obute mam, ale 185 60 R14 82T. Moja otazka znie, bude to vadit niekomu, napr. keby som sposobil dopravnu nehodu? Auto ma povolenu max. rychlost 172 km/h, je mi jasne, ze z neho vymaknem aj viac. 82H su do 210 km/h a 82T, ktore mam obute su do 190 km/h, osobne si myslim, ze su dostacujuce, co vy nato? Ked som sa na to pytal p. Policajta na DI, iba mi vynadal, ze jeho to nezaujima - na skle mal vylepeny oznam: "Zakaz klast hlupe otazky!"