Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
souhlas - mám pojistku a již se mi to vyplatilo.Richard píše:No u předního okna se vyplatí pojistka k povinému ručení. Stojí asi 500,- za rok, a nemusíš nikoho honit, aby ti podepsal, že za to tvoje okno může. Nejspíš tě všichni kvůli bonusu pošlou ... (víš kam) A jen soukromej dotaz, ta čevená Nubi na fotce je tvá? A to bílé (smetanové) vedle taky? Mám něco podobného mrkni do pokecu a do zvířat co chovaj daewáci
Jo jo. Červená Nubi skoro moje a ta žlutozlatobílá princezna úlně moje. A vypadá stejně jako ta tvoje. I po tom koupání v blátě.Richard píše:No u předního okna se vyplatí pojistka k povinému ručení. Stojí asi 500,- za rok, a nemusíš nikoho honit, aby ti podepsal, že za to tvoje okno může. Nejspíš tě všichni kvůli bonusu pošlou ... (víš kam) A jen soukromej dotaz, ta čevená Nubi na fotce je tvá? A to bílé (smetanové) vedle taky? Mám něco podobného mrkni do pokecu a do zvířat co chovaj daewáci
Je to sice OT jako prase , ale Richarde , ty nedorazíš na Moravu ? Samozřejmě se psem !Richard píše:COŽE TY NECHCEŠ DORAZIT NA SRAZ![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |