Kdyz jedu v aute a prejedu nejaky hrbol, tak mi to v levych dverich cvakne, je to zvuk jako by se nejaky konektor dotknul kastle, dvere sem cely rozdelal, ale neprisel co by to mohlo byt, poradite nekdo?

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
A není to něco s uchycením stahování oken ??? Mě to také drnčí odtamtud. Zkus okno při jízdě tlačit směrem ven (u zavřeného okna) a pokud to už neuslišíš je to v tom !!!milosh píše:Svobiku, radio nahlas to neresi![]()
Mam svihadla (manual klima)![]()
Se*e me to, clovek jede v klidu a kdyz to ccvakne 10x za minutu nic moc, uz mam nerva
Ale nemá Nexie náhodou kolem dveří gumu i na horním rámu ??? A mezery mezi karosérií a dveřmi jsou taky docela velké ...cubafire píše:Tak když tam není elektrika, tak tam nemůže být nikde nic odpadlého a pokud Ti jde okno stahovat normálně od dorazu po doraz, pak nebude ani nic ulomeného. Tak to nakonec bude opravdu to kroucení karoserie. Mě to na sedanu dělá běžně. Jakékoliv zhoupnutí na cestě, nebo přejezd hrbu cvaká někde ve dveřích. Ale spíš vzadu na předních dveřích. Jako u sloupku (nepovedlo se mi ten zvuk lokalizovat) Ale asi je to karoserií.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |