Btw: tahkle úprava se mi strašně líbí z jednoho důvodu - je decentní. Žádné šílené kola, prahy až k zemi, mega přítlačné křídlo jak z formule jedna atd. Prostě vše jak má být.

Moderátor: Blue Lanos
Co,to je podle tebe moc?martin píše:ale tech 470 euro je docela dost za ten kit
Takže to je za kit 470 + 135 + 44 + 35+ 210 (celkem cca 900 euro)? Jo? Nebo za to co na tom autě je upravené je to těch 470 (plus lakování)..?martin píše:docela jo, kdyz pak jeste zadni horni spojler stoji 135 eur, kryty na kliky 44 eur, kryty na zrcatka 35 eur, mlhovky 210 eur. A pak nalakovani bude taky neco stat
koukni na orciari.it je tam nekde cenik v PDFkuDannyFloyd píše:Takže to je za kit 470 + 135 + 44 + 35+ 210 (celkem cca 900 euro)? Jo? Nebo za to co na tom autě je upravené je to těch 470 (plus lakování)..?martin píše:docela jo, kdyz pak jeste zadni horni spojler stoji 135 eur, kryty na kliky 44 eur, kryty na zrcatka 35 eur, mlhovky 210 eur. A pak nalakovani bude taky neco stat
Strašně rád bych viděl foto vozítka p. Brouska. Zatím jsme viděli akorát věžičky a cimbuří nějakého města (jsem barbar, neznám znaky měst).Ale znak je to hezký.V.Brousek píše:nechci tu prudit,ale nic moc.Nevím proč tu tolik nad tím plesáte.Trochu lepší Matíz ,nic víc,nic miň.Ale je to můj názor a tak mě nekamenujte
Můj Matěj je tuctový a bez úprav.Vojta píše:Strašně rád bych viděl foto vozítka p. Brouska. Zatím jsme viděli akorát věžičky a cimbuří nějakého města (jsem barbar, neznám znaky měst).Ale znak je to hezký.V.Brousek píše:nechci tu prudit,ale nic moc.Nevím proč tu tolik nad tím plesáte.Trochu lepší Matíz ,nic víc,nic miň.Ale je to můj názor a tak mě nekamenujte
No a co ze je bez uprav, ja taky nemam zadne upravy na aute a nikdy je delat nebudu, presto si ale nemyslim, ze mam auto tuctovyV.Brousek píše:Můj Matěj je tuctový a bez úprav.Vojta píše:Strašně rád bych viděl foto vozítka p. Brouska. Zatím jsme viděli akorát věžičky a cimbuří nějakého města (jsem barbar, neznám znaky měst).Ale znak je to hezký.V.Brousek píše:nechci tu prudit,ale nic moc.Nevím proč tu tolik nad tím plesáte.Trochu lepší Matíz ,nic víc,nic miň.Ale je to můj názor a tak mě nekamenujte
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |