Matiz škube kde je závada?
Moderátor: Blue Lanos
Matiz škube kde je závada?
Ahoj,už jsem trochu zoufalá.. mám Matize 0.8 r.v98 najeto 61 tis... nejdříve neměl výkon,motor řval a celkově auto bylo strašně líné,nemluvím o jeho spotřebě,..postupně se přidala i kouřivost. Aktuálně je vyměněno : Všechny kabely,svíčky,víčko rozdělovače,palec,egr ventil,vstřiky,pcv ventil včetně hadic,senzor volnoběhu,senzor škrtící klapky,všechny podtlakové hadice,vyčištěná škrtící klapka,nová lambda sonda,vstřiky,... tankováno na vícero benzínkách,.. přesto má auto "díru" v chodu..při rozjezdu má lehce tendenci jakoby chcípnout.. během jízdy strašně auto škube,... jízda v něm je fakt strašná,... celkově jak auto nejelo a nemělo výkon se už vyřešilo veškerou výměnou dílů... auto jede parádně ... jen to škubání,.... měla jsem to už na 5 diagnostikách ale ani jedna nechtěla auto načíst..asi pro jeho stáří,.. takže nyní hledáme závadu pokus omyl,.... není ti někdo s podobnou zkušenností? za jakékoliv rady budu vděčná díky
- Reklama
Re: Matiz škube kde je závada?
Ahoj.
Skús kontaktovať nášho Palikx:
https://www.chevroletclub.cz/memberlist ... file&u=545
Má veľa skúseností s Matizkami, respektíve vyhľadaj podobné vlákna napr. "škube"...

Skús kontaktovať nášho Palikx:
https://www.chevroletclub.cz/memberlist ... file&u=545
Má veľa skúseností s Matizkami, respektíve vyhľadaj podobné vlákna napr. "škube"...

Daewoo Matiz M100 1999.
Honda PCX 125 model 2021.
Honda PCX 125 model 2021.
Tak jsem mu zkusila napsat.. jako fakt už nevim,všude ve forech co jsou rady,co už mám všechno dávno vyměněné,.. takže už skutečně nevim po čem jít,,,už jsme znovu vyměnili i palivový filtr,svíčky,škr.klapku,... jako fakt nevim..auto jede parádně,jen to škubání je fakt peklo,... vzniká tam jakoby díra v chodu,...při jízdě to při sešlápnutí plynu nebo naopak při povoleníí škubne ale fakt hodně.. a to můžu sešlápnout jen o milimetr,,, jako fakt už je z toho sestavené uplně nové auto,.. a to jsme ještě včera zkoušeli palivové čerpadlo,.. a to je taky ok.....
Tak pochybuji,že se nějaké odpovědi dočkám.. zmíněný tu nebyl více než rok.... takže si vzkaz nejspíš nepřečte,...
moze byt chyba aj v rozdelovaci, ak je zly snimac otacok, vid druhe vlakno kde pisem o vymene
problem je v tom ze samostatny snimac otacok byva vacsinou dost nekvalitnyy a to aj od korejskych vyrobcov (vydrzi max tyzden - vynimka co som zohnal) ale na diagnostiku by stacit mal
ak ho vymenis a auto sa bude chovat inak (lepsie aspon nejaky cas) tak vies kde je chyba
predpokladam ze vyfuk mas v poriadku a nie je deravy
problem je v tom ze samostatny snimac otacok byva vacsinou dost nekvalitnyy a to aj od korejskych vyrobcov (vydrzi max tyzden - vynimka co som zohnal) ale na diagnostiku by stacit mal
ak ho vymenis a auto sa bude chovat inak (lepsie aspon nejaky cas) tak vies kde je chyba
predpokladam ze vyfuk mas v poriadku a nie je deravy
- Scorpion.11
Ka-čí , tak pak to zkus pře facebook
https://www.facebook.com/palikx

AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu