repas brzdice predni naprava

Tlumiče, nápravy, brzdy.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Domas

repas brzdice predni naprava

Příspěvek od Domas »

Cau, vyměnil sem si desky a kotouce a něco zacalo mlátit na predni naprave, tak sem shodil kolo a zjistil ze trmen ma vůli jak prase na těch pistkach, kdyz sem se byl ptat v chevroletu na repasovaci sadu na brzdic tak mi řekli ze oni meni cely trmeny a ze repas sada není, to sami mi řekli i o gumach do uloženi stabilisátoru, řešil tu uz někdo podobny problém? Diky
Reklama

pekrtek

Re: repas brzdice predni naprava

Příspěvek od pekrtek »

Zbyněk

Příspěvek od Zbyněk »

Jestli ti dobře rozumím, tak myslíš hřeby na kterých jezdí brzdový třmen. Máš vymlácené díry v držáku třmenu. Opravnou sadu dělá Quick brake QB113-1451X je to i na Astru J , Zafiru. Bylo to určitě na sucho a klepalo a až se to vyklepalo, namazat se to musí ;) A když už jsou ty díry moc vymlácené, tak odvrtat a z nerezu vytočit na soustruhu vložku. Jinač je to součást brzdového třmenu a prodává se to i s třmenem. No a gumy na stabilizátor. Změř průměr stabilizátoru a mrkni do dílů na Opla, jestli 26 mm tak Astra J, kdyžtak ořízneš plošku ke kastli. Pohledej a nebo jestli máš možnost omrknout u nějakého známého shodnost dílů s Astrou J, tak potom koupíš na Opla to samé co na Chevyho. Dnes jsou prodejci dílů tajemní jako hrad v Karpatech, přitom to vědí co na co pasuje.
Zbyněk

Příspěvek od Zbyněk »

No nedalo mě to :roll: 5 minut gůglení a jaké je zjištění Cruze vs Astra J. Třmen stejný, držák jiný. I když by možná pasoval. Musíš na tom zapracovat :D
48.jpg
48e6c7d3ecacbc6b9e6fe6eff23699b3.jpg
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Zbyněk píše:No nedalo mě to :roll: 5 minut gůglení a jaké je zjištění Cruze vs Astra J. Třmen stejný, držák jiný. I když by možná pasoval. Musíš na tom zapracovat :D
48.jpg
48e6c7d3ecacbc6b9e6fe6eff23699b3.jpg
Pozor,diesel má jiné brzdiče než benzín!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Mám stejný problém, který se tu popisuje. Dá se to bouchání nějak po domácku odstranit nebo aspoň zmírnit? Zkrátka zadarmo? Díky za příspěvky. -i :PP:
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Podvozek a řízení“