Celkem se nabizi Kia i Hyundai, kvalita uz je mnohem lepsi nez pred 10 lety

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

a kdyby to náhodou z nějakýho důvodu opravdu nešlo tak možná Mitsubishi nebo Mazda
  a kdyby to náhodou z nějakýho důvodu opravdu nešlo tak možná Mitsubishi nebo Mazda   

Si moj človeksurpan píše:Mě by se líbil range rover evoque

Asi Dacia, Renault, nebo Opel ten mám teď  pod kapotou a spokojenost.
 Asi Dacia, Renault, nebo Opel ten mám teď  pod kapotou a spokojenost. jsi mimo realitu s tou kvalitou, já na hyundaie slyším jen to nejhorší navíc opel je předražený chevy v práci jich máme několik od astra až po insignie a tak máš trošku srovnání. A o tom že Orlando bude neprodejné pochybuji spíš myslím že čím míň jich je na trhu tím víc stojí. Servisní síť zůstává a díly se budou dovážet stále, vždyť camaro zůstává a bůhví co bude dál vždyť gm řídí žena
  jsi mimo realitu s tou kvalitou, já na hyundaie slyším jen to nejhorší navíc opel je předražený chevy v práci jich máme několik od astra až po insignie a tak máš trošku srovnání. A o tom že Orlando bude neprodejné pochybuji spíš myslím že čím míň jich je na trhu tím víc stojí. Servisní síť zůstává a díly se budou dovážet stále, vždyť camaro zůstává a bůhví co bude dál vždyť gm řídí žena 
 ale zpracovani, odhlucneni, napr. jen kvalita polstrovani na sedackach atd.. se nekde musi v te nizsi cene projevit.
 ale zpracovani, odhlucneni, napr. jen kvalita polstrovani na sedackach atd.. se nekde musi v te nizsi cene projevit.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |