P.S.: Máte taky pocit, že Matísek málo svítí. Možná to je jen tím, že mi slábné zrak

Moderátor: Blue Lanos
sviti vic, taky svitim cely rok, nyni tam mam serii, ale na puvodniho jsem take kupoval ale presto mi svitily cely rok ...Ondras píše:Zkušenosti mám takové, že skutečně lépe svítí, ale rychle odchází. Oni to tam i na krabičce píšou. Vydržely mi asi půl roku - svítím denně. Měl jsem Cool Blue od Osram, tebo Tungsram (který sram to byl teď nevím).
určitě pokud máš brýle,je každý wat navíc dobrý,hlavně za deště a v noci.PavelZ píše:Ja jen muzu napsat svuj nazor jako cloveka, ktery nosi dioptricke bryle, ze lepsi zarovky se mi hodi. Ale na druhou stranu, clovek pak musi venovat vetsi pozornost nastaveni svetel, i ja mam rad, kdyz me ostatni ridici neoslnuji.
2,5tkc/svetlo, cili 5tkc dohromady ne? mmchdm ja ziju s tim, ze kdyz dam do matize xenony, tak budu muset vyresit dalkovy svetla zvlast ...Richard píše:Trochu jsem se koukal na univerzální soupravičky xenonů do aut, našel jsem od Philipse asi za 2500,- a prý se dají dát do jakéhokoliv auta. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Rád vidím v noci dobře, a na světlech by se nemělo šetřit.
já zase vidím černou silnici,né tam to(ani to nebudu psát,tuhle jsem do toho šlápnul)Robert píše:Ja teda v noci za husteho deste vidim absolutni hov*o...
Kolik stoji ty lepsi zarovky???
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |