a na autě:

Teď mám lízátko nad zemí 13 cm, po snížení bude 10cm. Takže na ten přední nárazník, který je o 10cm vyšší (resp. má spodek o 10cm níž) už to lízo asi nedám, že

Moderátor: Blue Lanos
Bohužel je tu logistický problém. Borec je z Gdyně (sever pl) a zašle jedině v rámci Polska. A hlavně Matiz nyní žádá jiné výdaje než za krásueMKa Slovensko píše:...A TA CENA JE TIEZ DOBRA
na dvojku by to asi v cerne barve nebylo, ze ? me totiz odrazuji na custom narazniku dve veci:Ondras píše:Bohužel je tu logistický problém. Borec je z Gdyně (sever pl) a zašle jedině v rámci Polska. A hlavně Matiz nyní žádá jiné výdaje než za krásueMKa Slovensko píše:...A TA CENA JE TIEZ DOBRA
mno bobe, tak mi rekni nejake reseni ty - v liberci krouham na ledu seriovy naraznik, naraznik, ktery ma o par cisel niz myslis dopadne jak (notabene lamino) - vzhledem ke slozitosti montaze narazniku je to otazka dvou hodin prace (max) dvakrat do roka - nechapu kde presne vnimas tu ujetost, teda prirozene se ted zkousim vzit do tve situace a premyslim, jestli bys mi neporadil koupit k druhym naraznikum druhe auto ...Robert píše:Kola bych pochopil, ale prehazovat narazniky??? TO JE FAKT UJETY !
1) e-e laminat je relativne krehka zalezitost, navic ty opravdu nevis, co udelaji zmrzly ledovy hroudy na cilnici - pevnosti to nema daleko ke kameniRobert píše:Tak podivej, videl jsi snad nekdy "VYTUNENY" auto, ktery ma v zime standard narazniky? NE! Jsou vyrabeny z laminatu + nejaka primes, takze se nemusis bat, ze Ti v zime popraska ci co....a navic je ten naraznik pod plnicem+vrstva laku, takze NO PROBLEM.
vsimol si si to je niekto od nas z GalantyeMKa Slovensko píše:TIE SU DOCELA PEKNE, A TA CENA JE TIEZ DOBRA
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |