Vdaka.
  Vdaka.Moderátor: Blue Lanos

Vdaka.
  Vdaka. V kazdom pripade rele je v poriadku, aj poistka a ked nejakym kablom to prepojil, tak to aj trubilo.. akurat nejde trubit na volante no.. a kolko asi vyjde ten kruzok? Dakujem.
  V kazdom pripade rele je v poriadku, aj poistka a ked nejakym kablom to prepojil, tak to aj trubilo.. akurat nejde trubit na volante no.. a kolko asi vyjde ten kruzok? Dakujem.
 No a to tlacitko mi xcel urobit hned, ale tak prislo mi to take divne.. ako ked som si na skode 105 dorabal veci
 No a to tlacitko mi xcel urobit hned, ale tak prislo mi to take divne.. ako ked som si na skode 105 dorabal veci   Ale keby to bolo jedine riesenie, tak by som to prijal.. lebo tych zaspatych vodicov je na cestach tusim stale viac a viac
   Ale keby to bolo jedine riesenie, tak by som to prijal.. lebo tych zaspatych vodicov je na cestach tusim stale viac a viac  Vdaka.
  Vdaka.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |