no takze:

dielo skazy je hotove uz od minulej stredy. teraz neviem ci som ohluchol, alebo som nieco do..bal (radio, repro) ale zvuk je fantasticky!
nakoniec som kupil impulse 400w (

) 6,5comp v akcii za 2990,- 200w RMS. (ja viem, ze je to na tuto dobu vela, ale mozno bude za par "rokov" zosik) robili sme to 2 dni, aj to este neboli dokoncene klucky (dnes uz su)
klucky su skratene cca o 1/3, funguju normalne, len o malinko tazsie. (zas kupovat nejake original kratsie z tuningu (500,-kus) na to nemam peniaze). co sa tyka zvuku: som sklamany, ze to nehuci vonku a ze sa za mnou ludia neobzeraju

ale co sa tyka zvuku vo vnutri pri zavretych oknach... to je lahodne!!! myslim, ze v tomto smere som neurobil zle

. okrem cca 17cm dier vo dverach. vyhybky su umiestnene takisto na tapacire, vysky su pod trojuholnikom spatakov. volume na radiu mam do 80, pocuvam to na 50 a uz s nimi myka a tlacia sa von
fotky budu zajtra, az by som nejake 2 sem dal - to mi musi pomoct "moderator"
aha, dvere su vytlmene, bitumen, ans pena, trochu noisekillera (samozrejme, ze pri vyssej hlasitosti strpaju), 2x drevo pod kazdym, silikon, kable.
kedze som sa toto leto moc vyhadzal z penazi a zarobok bol za cele leto 0,-sk, nateraz som skoncil, uz nemam ani na tu kvapku benzinu

ale planujem do konca roka 2005 kupit kolesa (nieco na styl ake ma blue, ale s tensimi cipmi

), ale to je este velmi daleko... dovtedy budem este stale behat na 175/70 r13 bez puklic... a netunit!