este pridam jednu otazku rovno k tomu..ak prsi zahmlieva alebo zarosi sa mi predny svetlomet na spolujazdcovej strane...ako to je mozne?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Tece Ti do nej voda, pac blbe tesni, bych rekl... Problem fury aut, co jsem si tak vsiml.Dark69 píše:este pridam jednu otazku rovno k tomu..ak prsi zahmlieva alebo zarosi sa mi predny reflektor na spolujazdcovej strane...ako to je mozne?
takze nesom sam co nemam EGR od vyroby ale ved to je len dobre ako vravis o starost menejppp píše:ten egr nemali vsetky,moje espero 1.5l 16V napriklad nemalo egr, tiez malo original zaslepku, aspon som mal o starost menej
mne ked prsi tak sa mi zahmlievaju okna v interieri ale preco to netusim, pod oknom tam odkial saje vetranie vzduch je cisto, pekne svieti lakovany kov, takze nic co by mohlo drzat v dazdi vodu a aj tak po chvili z auta nevidim
jaaj takze tak to je...aspon som o nieco mudrejsiJRD McLAREN píše:no EGR ventil mali iba motory vyrobene v 97'
(modely '97)
teda len tie z tych poslednych, a medzi dalsie odlisnosti partia aj vyfukove zvody..
starsie - DUAL , novsie - SINGLE atd..atd..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |