Moderátor: Blue Lanos
Takovéhle repráky se dávají do plata! Místo originálů je nedáš!n3oklan píše:Mozna blbej dotaz, mozna se to tu uz rozebiralo, ale jaky rozmery maj vlastne zadni repro ? 6"×9" ???Radsi se ujistim, nez zbytecne koupim jiny rozmery (http://www.korunka.cz/auto-reproduktory ... gtx-693-hp)... A dalsi dotaz, zkousel jste se na zadni repro uz nekdo dostat ? lehce jsem to zkoumal a vypada to, jak kdybych musel rozebrat pomalu cely plastovy oblozeni az skoro dopredu
Do plata je davat nechci - v praci dost casto prevazim velky baliky, musim plato vyndavat a repro do plata by bylo pomalu za trest... myslel jsem, ze bych maximalne vyrizl tu plastovou mrizku co ted je nad originalama... no nevim, nevim, bude to zajimavy...Petr Soukup píše:Takovéhle repráky se dávají do plata! Místo originálů je nedáš!
repro tam mam, original, ale s novym radiem uz stojej za prd...peco píše: predpokladam, ze ked si tam predtym aj repraky nemal, tak kable budu dotiahnute a staci ich zapojit. ja som ich mal tahane soferovou stranou(mam sedan). skus pokukat v kufri na boku za plastom. ale presnejsie ti to urcite povie niekto kto ma HB.
Tak vyndej ty origo repráky a místo nich(podle nich) si kup jiné. Ty origo stojej za prd,jsou to papíráky.n3oklan píše:Do plata je davat nechci - v praci dost casto prevazim velky baliky, musim plato vyndavat a repro do plata by bylo pomalu za trest... myslel jsem, ze bych maximalne vyrizl tu plastovou mrizku co ted je nad originalama... no nevim, nevim, bude to zajimavy...Petr Soukup píše:Takovéhle repráky se dávají do plata! Místo originálů je nedáš!
repro tam mam, original, ale s novym radiem uz stojej za prd...peco píše: predpokladam, ze ked si tam predtym aj repraky nemal, tak kable budu dotiahnute a staci ich zapojit. ja som ich mal tahane soferovou stranou(mam sedan). skus pokukat v kufri na boku za plastom. ale presnejsie ti to urcite povie niekto kto ma HB.
TAMYSK píše:Umna v prednych dverach neuveritelne hrkotali tiahla na otvaranie dveri a cudlik zamknutia dveri taktiez.
Samotny system otvarania dveri je odsudeny skor ci neskor na hrkotanie.
A teraz, po uprave a vymene kolies za nove zimaky auticko ide o poznanie komfortnejsie, jama kde predtym buchalo jak pes ide o 100% krajsie.
![]()
Cize, vymena reprakov za lepsie ma aj prinos v oblasti komfortu jazdy
TAMYSK píše:Rekacia na buchanie interieru koli reprakom![]()
Ale ako tak citam, napisal som to pekne hlupo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |