Moderátor: Blue Lanos
OK, hodím to semshaman píše:...na ty pruhy jsem teda zvědav. Ses ani nepochlubil s obrázkem, abychom to mohli zdrbnout.
Už mě střelili, ale bohužel při řešení v autorizovaném servise na to nebyl prostor. Alespoň že mi zavařili díry po znáčku na 5. dveřích a nemusel jsem doplácet amortizaci dílů.shaman píše:Ohledne lakování bych počkal až to do Tebe někdo nastřelí a pak to zfouknul z pojistky ..
nevim, co dodat, jen jsem nepochopil to lakovani vnitrku parabol a co se tyce pruhu - nic proti tomu, mne se libi, kazdopadne by mely prijit az pote, co bude auto komplet v laku ...Ondras píše:Hlavní priority pro nejbližší období jsou tyto: Carputer a nová kola. Kola mě zase lákají ty 15", ...
Menší prioritu teď mají sedačky - zvažuju buďto skořepiny, nebo něco rozumně jetého polohovatelného - třeba ze Suzuki Swift GT apod. Dále zvažuju lakování nárazníků, prahů, zrcátek a klik ...
A pak tu máme sekci levných blbinek, kterým brání v realizaci jen lenost a čas: Lakování vnitřků předních reflektorů (ne parabolu, pochopitelně) na černo nebo do barvy karoserie a pak mě láká 100% tuzing v podobě bílých pruhů na kapotu alá Mini Cooper![]()
Sedacky?Ondras píše: Menší prioritu teď mají sedačky - zvažuju buďto skořepiny, nebo něco rozumně jetého polohovatelného - třeba ze Suzuki Swift GT apod.
Nene, tvoje sedačky jsou super. Oproti mým původním nebe-dudy, ale už před tím mě lákaly skořepiny. A pojezdy ze svých původních sedaček ještě užiju na jejich případnou montáž. Pokud budu mít skořepinu/y, stejně bude občas nutné je lehce vyměnit za std. - třeba při cestě na dovču. Ve skořepině se blbě spíradovan píše:Sedacky?Vzdyt sis na podzim koupil predni sedacky z meho zeleneho Matize. To mas takovou spotrebu, nebo je nepouzijes?
moje ikonka je na serveru uragan.cz, který je do konce měsíce v trestu za vysoký traffic (video Let's Roll)Václav Brousek píše:Ondráši,zmizela mi s počítače tvoje vykukující hlava i obrázek.Je chyba v mém PC v práci,nebo jsi to vymazal.Doma jsem to nezkoušel.Co ostatní,je tam nebo není?????
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |