Fíha, a to nám chceš namluvit, že ti leasingovka dovolí zavařovat kliky, dveře, montovat tam duc duc, a auto přestříkávatrcmichal píše:auto mam v leasingumino píše:Máš auto v leasingu alebo si platíš havarijnú dobrovolne?

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
este sa musis vela ucit aby si si to mohol dovolit,znamosti su znamostiDocent píše:Fíha, a to nám chceš namluvit, že ti leasingovka dovolí zavařovat kliky, dveře, montovat tam duc duc, a auto přestříkávatrcmichal píše:auto mam v leasingumino píše:Máš auto v leasingu alebo si platíš havarijnú dobrovolne?![]()
![]()
mas vcelku dobry prejav o tej namyslenosti pouvazuj.nikdy som sa nepovisoval nad nikoho a beriem kazdeho taky aky je.Docent píše:Mno, když jsem tě viděl na srazu, tak mne to sice napadlo, ale neřekl jsem to...
Takže, seš vypatlanej namyšlenej debil... To auto je leasingovky, ne tvoje, ale to ty asi nepochopíš. HOWGH.
som rad ze sledujes ale neviem z coho usudzujes takyto zaver?Docent píše:Ale poznám ťa, Michale... Stačí, že sleduju tohle fórum, stačí, že jsem tě viděl v Baldovci, a podle mého názoru sem prostě nepatříš... Mezi Matýzkáře patří Vojta, Tomáš, Ondras, Vazoun, DannyFloyd, Robert (omlouvám se těm, které jsem vynechal).
Kristovanoho, co bych ti asi tak záviděl??? Zeleno-červenýho Matize na leasing, za kterýho tě zavřou, až ta leasingovka přijde na to, že jim ho bez jejich souhlasu przníš???rcmichal píše:som rad ze sledujes ale neviem z coho usudzujes takyto zaver?Docent píše:Ale poznám ťa, Michale... Stačí, že sleduju tohle fórum, stačí, že jsem tě viděl v Baldovci, a podle mého názoru sem prostě nepatříš... Mezi Matýzkáře patří Vojta, Tomáš, Ondras, Vazoun, DannyFloyd, Robert (omlouvám se těm, které jsem vynechal).
z mojho pohladu ti mi zavidis a tomu sa vravi slepa zavist.
nech sa paci vsetko je legalne leasing ma kazdu moju poistnu udalost a foto auta aj z poslednej poistnej udalosti ,a neviem kto vravel o znamich v leasingu,Docent píše:Kristovanoho, co bych ti asi tak záviděl??? Zeleno-červenýho Matize na leasing, za kterýho tě zavřou, až ta leasingovka přijde na to, že jim ho bez jejich souhlasu przníš???rcmichal píše:som rad ze sledujes ale neviem z coho usudzujes takyto zaver?Docent píše:Ale poznám ťa, Michale... Stačí, že sleduju tohle fórum, stačí, že jsem tě viděl v Baldovci, a podle mého názoru sem prostě nepatříš... Mezi Matýzkáře patří Vojta, Tomáš, Ondras, Vazoun, DannyFloyd, Robert (omlouvám se těm, které jsem vynechal).
z mojho pohladu ti mi zavidis a tomu sa vravi slepa zavist.
S tebou je naprosto zbytečný se o něčem dohadovat, seš chytrej jak ruský rádio a nenecháš si poradit, takže poslední pokus:
Vojta má zánovního Matize, svýho, v záruce, chtěl by na něm udělat nějaký úpravy, ale nedovolí si to, právě kvůli té záruce.
Ty máš Matyze na leasing, tudíž ne svýho, a děláš si s ním, co chceš.
A ještě se chlubíš tím, jak máš známé... BTW fakt ještě nemáte na Slovensku rozšířený Internet, fakt nemáš obavy, že se tvoje žvásty o známých v leasingovce nikam nedostanou???
Snowmannn píše:dneska som v kostanoch videl nejakeho ziarivo zeleneho matiza, asi si to bol ty
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |