Inac nestacilo dat dolu hlavu?....predpokladam ze sa vymeni iba tesnenie sacieho potrubia..alebo to mas spojene uz aj z nejakou inou opravou?
Moderátor: Blue Lanos
1.2ku z Avea tam nacpesh f pohode..PAMA píše:Vcera na krizovatke mi stupala para s pod kapoty a bolo citit vodu.Ked som to otvoril tak mi to vzadu cikalo.-peha- píše:Pamíku čo to snad tam nechčeš dáť silnejší motor![]()
![]()
A to kedy sa Ti stalo
Noo taky 2,5 disel keby sa tam mestii alebo 1,4.
Chcem vymenit lamelu a lozisko.Rozmyslal som este ze by som zrepasovla prevodovku ale tu asi necham tak.Rado píše:No aj mne to tam jemne presakuje..ale nejak sa to samoucpava tak to neriesim zatial![]()
Inac nestacilo dat dolu hlavu?....predpokladam ze sa vymeni iba tesnenie sacieho potrubia..alebo to mas spojene uz aj z nejakou inou opravou?
Bohužel těsnění vyměnit nestačí, protože přepážka vedle toho obdélníkového otvoru je úplně rozežraná...Rado píše:No aj mne to tam jemne presakuje..ale nejak sa to samoucpava tak to neriesim zatial![]()
Docent píše:Bohužel těsnění vyměnit nestačí, protože přepážka vedle toho obdélníkového otvoru je úplně rozežraná...Rado píše:No aj mne to tam jemne presakuje..ale nejak sa to samoucpava tak to neriesim zatial![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |