Nebýt mé ženy a Orlanda tak to mám asi doma ale dnes už bych neměnil ale Cruz byl můj favorit při výběru auta ,je to opravdu povedený auto

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
minulý týden jsem byl v chevroletu v ÚL a měli tam bílého cruzE na černých elektronech na prodej. Vypadalo to taky bombově.[/quote]Poky Ul píše:
Dneska je hezky tak mužeš něco nafotitMaska35 píše:Bréráno pánové. Jsem rád, žese Vám kolesa líbí. Nějaké fotky ještě dodám. Zatím nebylo kdy to nafotitM
To bych necekal, ze ty kola na tom aute budou vypadat tak dobreMaska35 píše:M
Je možné mít na Orlandu kola s rozměrem 5x114.3 ?Maska35 píše:Bréráno pánové. Jsem rád, žese Vám kolesa líbí. Nějaké fotky ještě dodám. Zatím nebylo kdy to nafotitM
Díky za radu! Já jen, že jeden prodejce mi tvrdil, že rozměr 5x115 neexistuje...slaza píše:Pokud to tam narveš a nestrhneš závit!
Ale šroub musí dosednout přesně do misky a těch 114,3 není průměr, protože máme pět šroubů. Já bych to nezkoušel. Jednou jsem jel v autě, kterému se povolily šrouby u kola a ...
phatcrab píše:Díky za radu! Já jen, že jeden prodejce mi tvrdil, že rozměr 5x115 neexistuje...slaza píše:Pokud to tam narveš a nestrhneš závit!
Ale šroub musí dosednout přesně do misky a těch 114,3 není průměr, protože máme pět šroubů. Já bych to nezkoušel. Jednou jsem jel v autě, kterému se povolily šrouby u kola a ...
Díky moc za radu, teprve teď jsem si všiml Tvého příspěvku v jiném vlákně. Ještě jednou díky.vasek píše:phatcrab píše:Díky za radu! Já jen, že jeden prodejce mi tvrdil, že rozměr 5x115 neexistuje...slaza píše:Pokud to tam narveš a nestrhneš závit!
Už minule jsem Ti psal, že disky 5x115 jsou běžně v prodeji a určitě si nenech prodat disky s rozměrem 5x114,3 mm. Zničíš disky (dosedací plocha pod maticí se zdeformuje) a budou ti vibrovat kola neb nebudou správně vystředěná.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |