Jinak táto značka je aj na Pasátoch a Golfích

Moderátor: Blue Lanos

:lol:Jo a hlavne sa mi páčilo že som mal navigáciu a poprvé som ju používal a je to paráda dojel som do obchodu na prvú šupu a dokonca ma prevezla aj cez 2 obcházky takže fakt keď človek viacej jazdí tak navigačka je to najlepšie do auta
  :lol:Jo a hlavne sa mi páčilo že som mal navigáciu a poprvé som ju používal a je to paráda dojel som do obchodu na prvú šupu a dokonca ma prevezla aj cez 2 obcházky takže fakt keď človek viacej jazdí tak navigačka je to najlepšie do auta  

ramienka začali hrzavet no a tu je výsledok
 ramienka začali hrzavet no a tu je výsledok   stierače používam stále té isté iba občas vymením gumičky
 stierače používam stále té isté iba občas vymením gumičky  

ale nie iba niečo je tam chrom a su nastriekané strieb.sprejom takým to
 ale nie iba niečo je tam chrom a su nastriekané strieb.sprejom takým to   a ramienka čiernym matným
 a ramienka čiernym matným 
Bohužel se mi moc neosvědčily - blbě stíraly, hlučné byly celkem taky, fakt dodnes nechápu, co je na nich tak úžasného.Slam píše:Vcera objednano, dnes rano prislo (typ A728S):
 Rozčilovalo mě zejména to, že směrem nahoru to celkem solidně setřely, ale cestou zpátky to akorát rozmazaly (resp. zrovna ten, co byl před řidičem). Když byly mrazy, tak se ty stěrače prohly jako luk a o sklo se opíraly jenom krajními hranami.
 Rozčilovalo mě zejména to, že směrem nahoru to celkem solidně setřely, ale cestou zpátky to akorát rozmazaly (resp. zrovna ten, co byl před řidičem). Když byly mrazy, tak se ty stěrače prohly jako luk a o sklo se opíraly jenom krajními hranami. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |