Určitě se nějak potom domluvíme a něco menšího spáchámedjpsx píše:No já mám bohužel čas až tak v druhé půlce prázdnin, ale moc rád bych se sešel s kolegy z regionu. S Oldou jsme se jen tak letmo potkali v Baldovci, ale sejdem se.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Určitě se nějak potom domluvíme a něco menšího spáchámedjpsx píše:No já mám bohužel čas až tak v druhé půlce prázdnin, ale moc rád bych se sešel s kolegy z regionu. S Oldou jsme se jen tak letmo potkali v Baldovci, ale sejdem se.
Pokud vím, Akri chce něco spáchat pro východní čechy. Nevím ale kdy. Spojte se s ním.Olda píše:Koukám že dovozci ojetin se činí (nebo telekom zase zlevnil internet![]()
Bo bříve byl nejbližší Daewaak akri v riu, za to v posl. době je tu dost lidí z Pa,Hk-nabízí se tedy otázka: co malý regionální sraz?
Já sem ji sice prodal ale než si pořídím dalšího daewroleta tak budu na srazech asistovat v ludkově Gtx-u
Je to pěkné - odtamtud pochází můj švagreMKa Slovensko píše:Tak dnes som dal na náš obecný web fletecké fotky našej obce.
http://melcice-lieskove.sk/gallery.php? ... lerie_id=7
no povedzte nieje to náááádhera
No nie nebolo to z lietadla, to je velke aby som pristal na zahradeTopol píše:Pěkný dobrý večer...
Sak a cudujes sa?? Ved tu su sdami prijemny ludia ako som ja a.... nikto ma nenapadaVojta píše:Je to pěkné - odtamtud pochází můj švagr
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |