Neptej se jestli nechceš mít zkaženej večerPavelZ píše:Ehm, co sis odmastoval?

Moderátor: Blue Lanos
Uplne jednoduse, musis umet malovat, pac to strikas pistolkou, ktera je jako tuzka a paprsek ma i 1 mm, coz dovoluje delat skoro carky jak tuzkou, pak se to da stelovat do vetsiho rozprachu, ale je to fakt jak malovani tuzkou. Ta pistolka vypada jako tuzka a ma tam kalisek na barvu, velkej jako naprstek, docela silapalikx píše:ach jo to je teda sila.alespon sem se zase pobavil.a k tomu airbrushi to je fakt nadhera.jen mi teda akri rekni jak se to vlastne dela?jestli to teda neni tajný.
cenu nevim, je to polde pracnosti provedeni, pocitej s tim, ze se to dela dlouho, jako kdyz malujes obraz, taky to neni za den, cenu fakt nevim, najdi si nekoho na netu kdo to dela a poptej se, ale rozhodne to neni nic levnyho.fireman píše:len pre zaujimavost cela predna kapota co asu tak stoji?
ja jsem se rozhodl, ze vezmu zbytky barev z prace a pri prvnim nasem setkani mu to tam namaluju sam, sice stetcem prumer asi 5cm, ale za to zadarmokaso píše:Akri ti kupi v Polsku nalepku Orla a mozes si ju na kapotu nalepitfireman píše:tak uz ma ten napad presiel![]()
![]()
A on ti pak namaluje jedno modrý pod okoAkri píše:ja jsem se rozhodl, ze vezmu zbytky barev z prace a pri prvnim nasem setkani mu to tam namaluju sam, sice stetcem prumer asi 5cm, ale za to zadarmokaso píše:Akri ti kupi v Polsku nalepku Orla a mozes si ju na kapotu nalepitfireman píše:tak uz ma ten napad presiel![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |