Mam 16V v plnej vybave a v nom BRC. Po namontovani (zjavne amatermi) bola kombinovana spotreba 17l, na dialnici pri cca 160 okolo 25l. Nevedeli to dobre nastavit, takze servoventil vyhodili a dali tam taky normalny rucny. Neskor som vytopil emulator lambda sondy, takze teraz ho mam doma v sufliku. Samozrejme, ze neprejdem emisnou, esteze sme na Slovensku. Z casu na cas sa zasvieti a zhasne kontrolka check engine, ale robi to aj na benzine (lambda to uz ma asi za sebou, aj ked este pred asi 10-20 tis. km bola ok).
Kym som tam nemal hrusku, bolo to vyrazne lenivejsie ako na benzin. Ked som chcel predbiehat napr. kamion, radsej som to prepol na benzin. Odkedy mam hrusku, tak to ide OK, ale az od 3000 RPM, dovtedy ked na neho velmi tlacim, tak sa dusi, ako napisal Dano. Takze vyuzitelne pasmo na plny kotol je niekde medzi 3-5 tis,. otackami. Vyssie to uz zacina stracat tah a nizsie to zasa treba len steklit a vtedy to ma samozrejme slabsie zrychlenie. Ked potrebujem rychlo pridat, podradim.
Spotreba v meste (99% mojich jazd) je niekde okolo 12 litrov LPG (10l benzin) s obcasnou klimou. Ak sa ide tak do 130, tak sa da dostat pod 10 litrov. Pri 160-170 mam tiez okolo 12 litrov. Cena na km je v sucasnosti niekde okolo 2,40.
V zime ide spotreba samozrejme trocha hore (max. tak okolo 13l), ale je to citelne zivsie (ked sa zohreje motor, ale nasavanie je este studene). Vtedy to ide dost dobre, da sa zahrabnut aj na dvojke

.
Takze asi tak. Keby som mal na vyber, tak by som asi kupil Ochcavku 1.9TDI, je sice cenovo niekde inde a ma horsi podvozok ako mam teraz ja, ale spotreba vychadza cenovo v podstate tak isto, tak preco to kazit plynom
2Pribo: Moze ti byt v podstate jedno, ako to bude vyzerat, aj tak sa vozis len na nexii

. Poznam typka, ktory ma brutalne vytuneneho peugeota 205 (206-7 ? ten pekny novy), dost dobre elektrony, znizene, kridlo, prahy, predna maska, folie, sedadla recary a ....... motor 1.0

. Moja skusenost je taka, ze cim viac sa v tom budes sparat, tym skor sa ti to rozpadne, takze ja som rad, ze som konecne zavrel viecko na olej tak, aby mi popri nom nevytekal (zatial odskusane do 160

)