Asi to nema cenu. Pritom staci len citat. Dotycny mal (a mozno este stale ma) favo, ktore nie je ako 99.99% fav, takze o nejako preboreni sa cez blatnik sa v tomto pripade hovorit nemoze.
Takze ked sa ho ako radite zbavi a kupi nexiu so zakarbonovanym motorom a rachotiacimi zdvihatkami, kupajocou poloosou, krivymi kotucmi a ovalnymi brzdami s hrdzavymi prahmi a spodkami dvier, prasklinami v skle, zlomenou sedackou, bez moznosti sklopenia zadnych sedadiel (vacsina nexii co viim su sedany), s mrtvou lambdou a katom, deravym vyfukom, zjazdenymi pneu (aj zimnymi) krivymi diskami, este k tomu buranu ale sikovne zamaskovanu (kym ten lak nepopraska), tak urobi urcite vynikajuco

. Najma ked sa na nej bude presuvat 20km denne a zhltne mu to o liter paliva viac, na poistke zaplati viac, na pneu zaplati viac, ....
Proste nemam slov.
Iny bol moj pripad, ked som zo skodovky prechadal do espera aby som vydrzal urazit v kuse 350km.
Keby som dochadzal ja do prace 20km tak idem bud do fava alebo matiza ale urcite nie do nexie. Ale asi skor do matiza, fava su u nas predrazene ak su pouzitelne a s matizkom sa dobre parkuje na BA parkoviskach

.