Za 2 roky uvidíme. Přinejhorším si ten certifikát pak nějak opatřím (i když nevím jak a kde...).
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To bude nejjistějšíOněgin píše:Hmm, asi si pro jistotu odmontuju i tuněnou koncovku a preventivně po vjezdu na rakouské území sám sundám značky...
Na mě si nepřijdou - dám si čočkyPavelZ píše:A kdyz mas bryle, tak je treba mit jeste jedny nahradni v suplickudjpsx píše: To bude nejjistějšía kromě SPZ, oken a světel si raději vyčisti brýle (máš-li nějaké), aby ti nedali flastr i za tohle
.
To mas jeste komplikovanejsi (teda pokud mas v ridicaku zaznam, ze mas mit bryle), to pak musis mit papir od doktora, ze mas kontaktni cocky (ten papir v tomhle pripade ale potrebujes i u nas) a porad v prihradce auta jeste jedny nahradni bryle.Oněgin píše:Na mě si nepřijdou - dám si čočkyPavelZ píše: A kdyz mas bryle, tak je treba mit jeste jedny nahradni v suplicku.
I kdyz moc to nechapu. Jak poznaji, ze ty bryle v prihrace, jsou zrovna ty, ktere potrebuji? Ja si taky vozim nahradni, ale nechal sem si udelat levny brejle, takze ani nemaji stejne tluste cocky, jako ty co mam na ocich.Oněgin píše:To jo, ale tím pádem se vyhnu problému s poškrábanými skly, ledažeby kontrolovaly i ty v přihrádce![]()
Jinak brýle mám a náhradní si vozím stejně s sebou, člověk nikdy neví.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |