) domluveno vyčištění nádrže a kontrola řídící jednotky - už byla měměna v červnu minulého roku. Mám pěkný "pech", to co jsem od koupi ušetřil na PHM tak teď vrážím do oprav......
 ) domluveno vyčištění nádrže a kontrola řídící jednotky - už byla měměna v červnu minulého roku. Mám pěkný "pech", to co jsem od koupi ušetřil na PHM tak teď vrážím do oprav...... 
Moderátor: Blue Lanos

Tak já se ti to pokusím trošku osvětlit...tomask píše:Já vaším přestavbam na plyn, etanol vůbec nerozumím....

Tome měl jsem stejný názor,ale po koupi leganzy jsem změnil názor. Původní system už tam není,i když podle slov u Autogas Coubal,to byl malý zázrak,že to vydrželo tak dlouho. Zainvestoval jsem 12000 a nechal to předelat na vstřikování. Spotřeba po praze 10l LPG mimo 8-9 l LPG. 5ečeno penězi, cca 1.70kč na 1 kilometr. Tak si spočítej,za jak dlouho se ti to vrátí.tomask píše:Já vaším přestavbam na plyn, etanol vůbec nerozumím....
Asi bych pochopil benzinové auto s velkým objemem, ale i tak, když na nej nemám, tak si ho nekoupím..
A nevěřím, že ročně ježděním na plyn bych ušetřil nějakou extra částku, kvůly které bych do přestavby šel.
Jenom si kurv.... auta nic víc, to co si myslíte že ušetříte pak naházite servisu
jirik2611 píše:Přidávám foto Cruzeho a sáněk při cestě na dovolenou a zase typickou hádanku zdejšího fóra, které auto je nejhezčí mezi všemi ostatními?

Tacuma,kterou mám už najela 226 000 km na LPG. To jsem zvědavý, jest-li to najede nějaký Chevrolet (Cruze, Orlando,Lacetti apod.). Mám systém BRC, který byl montován v Itáliitomask píše:Já vaším přestavbam na plyn, etanol vůbec nerozumím....
Asi bych pochopil benzinové auto s velkým objemem, ale i tak, když na nej nemám, tak si ho nekoupím..
A nevěřím, že ročně ježděním na plyn bych ušetřil nějakou extra částku, kvůly které bych do přestavby šel.
Jenom si kurv.... auta nic víc, to co si myslíte že ušetříte pak naházite servisu

Takze ak sa bavime o uspore 1Kc, tak Rudova Tacuma usetrila na palive 226 000 Kc.rudla píše: Tacuma,kterou mám už najela 226 000 km na LPG.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |