Ak na to nezabudnem

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Ale příště se mrknu i když to bude asi stejný  jakorát že to zaokrouhlí a je to
 Ale příště se mrknu i když to bude asi stejný  jakorát že to zaokrouhlí a je to  

No přesně také mám smutek - ať byl jaký byl (změna barvy pleti,pedofilie - nepotvrzená) stále byl prostě mezi nejlepšíma a hudebnímu světu bude chybět.Pamatuji si když byl tenkrát v Praze na Letné koncert - no zážitek na který budu těžko zapomínat!!]Rebro[ píše:Mna nepotesila smrt krala popu
Michaela Jacksona
Hudobnemu svetu dal vela.

. môj názor na jeho sklaby je,že niektoré z nich by boli dobré,keby ich naspieval niekto iný
 . môj názor na jeho sklaby je,že niektoré z nich by boli dobré,keby ich naspieval niekto iný  

,ke´d ho hrali v rádiu,mal som vždy chuť preladiť na inú stanicu

,ešte boli stráviteľné skladby,ktoré naspieval ako chalan s rodinnou skupinou Jacksons Five. jeho skalných fanúškov som si pohneval ešte v r.1992,keď som navrhol zaradiť jeho skladbu Another part of me,do Fun Top Fuj (Hitparáda antihudby),mňa osobne by mohli púšťaním tej skladby mučiť
 ,ešte boli stráviteľné skladby,ktoré naspieval ako chalan s rodinnou skupinou Jacksons Five. jeho skalných fanúškov som si pohneval ešte v r.1992,keď som navrhol zaradiť jeho skladbu Another part of me,do Fun Top Fuj (Hitparáda antihudby),mňa osobne by mohli púšťaním tej skladby mučiť  

Nuž tisíc ľudí tisíc chutí.

Alvine , souhlasím s tebou, ale jak se říká někdo má rád holky a někdo vdolky. Jenom mě trochu vadí přirovnání k Beatles, J.Lenonovi nebo s E.Presleym. Podle prodeje desek by u nás byli nejlepší Eva a Vašek. Přitom je to tím, že duchodci neumí vypalovat CD.alvin píše:Chlapci,tentokrát s Vami nesúhlasím,ten extravagantný úchylák sa za kráľa popu len sám vyhlásil a neskromne si tak ON SÁM hovoril,fakt ma iritovala každá zmienka o ňom,už jeho hudobná hviezda de facto pohasla v r.1992 a potom sa už snažil byť za každú cenu zaujímavý. Okrem sexuálnych škandálov mal na krku aj politické,keď vyjadril sympatie a podporu neskôr zosadenému konzervatívnokomunistickému predsedovi ruského parlamentu Chazbulatovovi,ktosi to vtedy vtipne okomentoval ,že pri jehobohatstve si môže dovoliť byť aj komunista

Ale aby som len nehanil,vravím,že ako interpret a osobnosť u mňa mínus nekonečno bodov,ale ako skladateľ a producent-niektoré tie skladby,keby niekto normálne,neafektovane naspieval,by sa dali . A vraví sa o ňom,že ako producent neponechal nič na náhodu,svoje albumy pripravoval niekoľko rokov dopredu.

To byl vtip
 To byl vtip  

.
 . 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |