Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Necekal jsem,ze Kadett vydrzi takovou supu...kazdej Kadett co jsem videl byl shnilej jak salam...Petr Soukup píše:Nexia vychází z Opelu Kadett. Toto je foto čelního nárazu do Š.Forman v 80 km/h. Jen pro info šli otevřít dveře a z vozu jsem vystoupil nezraněn! Kadet je(byl) r.v. 1987 a Forman byl 1993 a dopadl mnohem hůř. Kolo u řidiče bylo až ve dveřích a jediné dveře které šli otevřít byl kufr. Naštěstí se ani viníkovi ve Š.Forman nic nestalo.![]()
![]()
Taky jsem ho oplakal,protože to jezdilo jak das a to to byla jen 1.8,ale už v německu ho majitel trošku "posílil" a já ještě něco přidal. Mělo to cca 135PS.Ale pak jsem byl rád,že žiju,protože když to viděl otec,tak nechápal,že se mi nic nestalo.Goose píše:To verim...skoda ho...vypadal hezky...ale hlavne,ze se nikomu nic nestalo...
To samé jsem zažil já, lehce naprasklý rámeček za nějaké 2-3 stovky, ale honda škodu na zádku několik desítek tisíc ( pravé koncová světlo, nárazník atd.)Franta P. píše:táta jednou s nexii rošrotoval na semaforech zadek š120 a nexia měla jen prasklý rámeček na spz.policajti tomu nemohli uvěřit že tomu autu nic neni.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |