@peha: Dik za linky. Jinak uz jsem to tu prezentoval, mne se hlas Anette Olzon libi mnohem vic (takovy prirozenejsi, zenstejsi) a i jeji look je mi sympatictejsi, takze: Tarja, rest in peace!
BTW je mi taky sympaticke, ze je to Svedka (ve Svedsku jsem pracovne stravil pul roku - nadherna zeme a uzasni lide) a to posledni slovo, co rekne v te videoprezentaci, je prave svedsky pozdrav...
Proste každému dačo já som skončil a hotovo teraz mám ERA,Evanesence,Olimpic a Elán a fertik s Nightwish som skončil posledným albuom s Tarjou tak že končím dalšie nepočúvam hold som ako Ty keď že tvoja Legyna je ako originál a nik Ťa neprehovorý (a to je dobre)aby si na nej dačo menil ja som v hudbe taký istý keď sa mi dačo páči nehodlám to meniť ale nikomu neupieram aby počúval čo chce jinak takto som skončil aj s 2Unlimitet
Anette nesaha ani zpevem ani zjevem Tarji po kotniky...
Jeste ze ta hudba za to stoji a v te druhe pisnicce radeji asi temer nezpiva... no uvidime jak bude vypadat prvni album
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Souhlas,také mě to moc nevzalo.Mám širší záběr a poslechnu si od Metalica (Rock)
,Wu tang clan (Rap),Elan (pop),Techno až po Verdiho .....etc etc a toto mě prostě nebere.
Tak na co sem lezete to je jenom pre normálných ktorý sa memlátia u reprobedny a majú radi pohodu a nie speosté slová ktoré rádoby majú znieť ako hudba a neviem si dosť dobre predstaviť ako by som na to to jazdil