jeste tu chybi Milosh a jeho zapomenutej panel od radia v nakupnim kosiku u tesca

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
------------------------------Jana_ píše:Budeš se divit, ale ještě pořád jsou v kufru(už 1a 1/4 roku)-co kdyby se to někdy hodilo (v zamčeným kufru)![]()
Keby si s Feldou bol v Košiciach na Luníku IX, tak sa ti tom určite nestane.Krtek píše:Pamatuju jak ještě se škodárnou jsme byli s kámošema v Příbrami kouknout do tanečních. Vyjdem když to skončilo, šel jsem napřed pro auto a obíham parkoviště kolem pošty a celej ten prostor tam a furt hledam Drakouše... Nikde nic, já byl zoufalej a tak se vracim nazpátek. To už mi šli naproti kluci, kde prej sem že čekaj jakou dobu na parkovišti u nemocnice u auta a já nikde.... Holt zvyk je železná košile![]()
S Feldou zase přijdem s bejvalkou z nákupu na parkoviště u Kauflandu. Já prohledal všechny kapsy a klíče nikde. Celej zoufalej jsem se opřel hlavou o střechu a chtěl přemejšlet co dál..... A koukam auto odemčený a klíče v zapalování....
Ináč rodiče už jsem taky párkrát vez v papučích k doktoroviTo je u důchodců celkem běžný, když je nekontroluješ
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |