Moderátor: Blue Lanos
Je to uplne normaaalne!!!!igor.ma píše:Ked pri istej rychlosti vyradim rychlost, tak sa otacky drzia na 2000 ale ked zastavim, tak za 3 sekundy normalne padnu na 900. Je to normalne?
V tomhle pripade teplota neni to hlavni (i kdyz i ta to ovlivnuje a myslim, ze i dyl nez na 2 sekundy), jde o to, ze pri jizde si auto na volnobeh drzi vyssi obratky nez v klidu.igor.ma píše:To je uplne normalne? Snad len na Lanose, lebo na inych autach po nastartovani otacky za 2 s klesnu na 900, aj ked je vonku -25. To iste aj ked vyradia, tak otacky klesaju na 900. Aky dovod ma to auto, aby si drzalo tie otacky na 2000?
mne to robilo zatial na kazdom aute.igor.ma píše:Ak mate motor studeny? Ake mate otacky? Mne to dokonca taha auto aj bez plynu, samozrejme, ked je studene. Trochu ma to prekvapilo, nebol som na to zvyknuty, snad len zo 130.mrk píše:no, 2000 asi nie, trosku menej, tiez zalezi ci je zahriaty motor alebo nie.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |