Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Pěkný denBrainman píše:a jaky to ma smysl? ja porad nechapi procse snazite nacpat tu nadrz az po okraj. Ja vim ze jsem asi divnej , ale muze mi to nekdo vysvetlit?
Tak ja neviem, kdesi tu na fore na inom mieste (ale možno úplne inde) som čítala, že vraj nie je dobré jazdiť na doraz. Vraj to môže až čosi poškodiť (neviem čo ... nie som automechanik).Topol píše:A dojíždím na doraz!Teď jsem si dokonce radši koupil 5 litr kanystr protože i když je benzinek pomalu víc jak hospod tak já jezdím V-power.
Jen tak pro zasmání jezdil jsem tak i dřív.Jednou jsem dokonce se Stejšnem dojížděl k pumpě na nitro ředidlo C-6000
Pěkný dobrý večerBrainman píše:Ja taky beru plnou, tedy plnou podle toho ze se vypne pistole, jen porad nechapu proc si dava 10 minut nekdo praci s tim aby tam nakapal o 3 lt vic. Nota bene ze treba v lete muze doji k tomu ze obsah prelite nadrze zvetsi svuj objem a zacne vytekat do pachoveho filtru ktery tim znici.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |